Pai acea gaura neagra masiva din centrul caii lactee nu este periculoasa deloc nu te speria.Sa fiu mai precis acea gaura neagra se afla in mijlocul galxiei noastre iar noi ne aflam cu sistemul solar undeva mai retrasi intr-o parte mai indepartata de mijloc pe la extermitati si gaurii negre i-ar trebui sute de miliarde de ani sa inghita pamantul dar sa nu-ti faci griji si nu este deloc periculoasa.Mai periculos ese soarele care peste aproximativ 15000 ani va face o explozie in care va rade intreg sistemul solar dar pana atunci nu cred ca v-om mai fii. Funda?
Noi nu iti putem scrie aici tot si sa facem presupuneri astrofizice. Uite un site destul de interesant : descopera.ro
Distanta intre gaura neagra si Terra este de aproximativ 26.000 ani lumina.
"Sunt de-a dreptul stupefiat! Inca nu stim daca avem vreun motiv de ingrijorare datorita vecinatatii fara precedent fata de o astfel de gaura neagra.Totusi,fiind cea mai apropiata gaura neagra de planeta noastra, avem acum ocazia nesperata de a face studii asupra sa." A declarat Stepherd Doleman.
Daca sti engleza te sfatuiesc sa cauti informatii pe Google UK sau Google USA pentru ca sunt mult mai multe informatii decat pe Google Romania...
Stiu ca nu ti-am fost de mare ajutor dar sper sa te lamuresti din sutele de documentare de pe internet