Sincer sa va spun el (emiliagrosu)a fost printre cei care cat de cat i-am respectat... El a spus cele mai inteligente lucruri...sincer eu nu doresc sa se amana de tot scoala cu au spus uni...sa nu va ganditi ca sunt un tocilar sunt un tip de gen rebel imi place sa fug de la ore sa imi bat joc de profi... dar ganditiva logik fara scoala ce draq ajungi in viata? nimic daca nu mai vreti scoala mergeti la oi fratilor...vacanta asta m-a facut sa realizez multe lucruri pe care nu credeam ca am sa le spun vreodata asa ca mai ganditiva de cateva ori sa spuneti niste ABERATII
La stiri pe PROTV s-a anuntat ca se incepe pe 1 Octombrie si ce bine ar fi:-'Dar nu credS-a intamplat de prea multe ori sa fie doar gura de ei si nu are rost sa mai credem pana cand nu vedem...
Eu stiam ca se amana cu 10 zile, adica sa incepem pe 24 septembrie! Desi nu prea cred...
Ar fi prea frumos. dar te asigur eu ca pana la urma tot pe 14 incepem).asta e doar asa ca sa ne amageasca
Eu am auzit ca se desfiinteaza scolile pentru totdeauna .yesssssss.fericire maxima @flavia, nu?
Deocamdata nu se stie nimic.nu s-a dat verdictul.ar fi bine sa ne dea mai multa vacanta in luna decemrie nu acum.au la alegere :ori acum 10 zile ori in luna decembrie.eu prefer luna decembrie nu ma duc pe gerul ala la scoala bye :*
Nu eu vreau in decembrie...pe gerul ala 10 zile de vacanta in plus...ar fi beton...ma rog mai vedem...
Va tot certati atata... Pana una alta explicati-mi si mie ce inseamna termenul "scoala"?
ȘCOÁLĂ, școli, s. f. 1. Instituție de învățământ public, unde se predau elementele de bază ale principalelor discipline; p. ext. activitate legată de această instituție; învățătură, învățământ. ♦ Localul, clădirea în care este instalată și funcționează instituția de mai sus. ♦ Totalitatea elevilor și a cadrelor didactice dintr-o asemenea instituție de învățământ. 2. Fig. Izvor, sursă de cunoștințe, de învățături; mijloc, sistem de instruire într-un anumit domeniu; p. ext. învățătură, experiență dobândită pe această cale. 3. Fig. Curent, mișcare științifică, literară, artistică etc. care grupează în jurul ei numeroși adepți; baza teoretică a acestei mișcări. ♢ Expr. A face școală = a avea un număr de adepți. – Din bg., scr., rus. škola, pol. skola. asta inseamna scoala.
Scoala incepe pe 14 septembrie. Si cred ca e cazul ca multi din cei care scriu chiar aici sa invete sa si scrie corect, nu sa isi doreasca numai sa scape de scoala.
Ce ati auzit voi e ceva posibil. E bine sa mai asteptati pana pe 10-11 sept ca sa aflati decizia finala.
Eu asa am vazut la stiri... dar nu e nimic sigur pentru ca nu e de cord Ecaterina Andronache (ministrul invatamantului).cu siguranta vom stii cand incep scoliile dupa 10 septembrie...ca acum sunt doar supozitii. pup
Am vazut acum la stiri ca vom incepe scoala pe 14 septembrie.Nu se mai amana nimic
CudiDaKid întreabă:
IAmTheDesteny întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: