| AtateaConditii a întrebat:

Am auzit ca pufuletii ingrasa. Cam cati pufuleti sa manc sa cresc in greutate cu 2-3 kg? Am 47 la 1, 65. Fundicea.

Răspuns Câştigător
| alionadoareu a răspuns:

Pentru ca sa te ingrasi 2 kilograme trebuie sa mananci 2 kilogram 800 grame de pufuleti ( vorbesc serios: pentru ca sa pui un kilogram trebuie' sa faci un exces de 7000 kcal, 100g pufuleti=500 kcal). Kilogramele se pun treptat doar daca nu consumi atata energie cat mananci. Mai depinde si de metabolismul individual.

14 răspunsuri:
| BloodPrison a răspuns:

Nu cred ca asta este o metoda ca sa te ingrasi. Doar incearca sa mananci mai mult. Poti incerca chiar si slanina daca iti place laughing

| Sofia08 a răspuns:

Pufuletii ingrasa? nu stiam...

| CEA a răspuns:

Un sac.

| AliveOne a răspuns:

Da dar ai nevoie de multilaughing

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Incearca sa mergi mai putin sau sa mananci cartofi pai, piftele, ciocolata etc

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Renunta la ei.mai bine mananca mamaliga goala. renunta la chestiile nesanatoase! gandeste-te la tine. daca vrei sa te ingrasi nu trebuie sa mananci pufuleti..cipsuri.

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

NU te forta sa te ingrasi! Nu iti forta organismul pentru nimic. O sa te ingrasi cu timpul.

| gRasuPCH a răspuns:

Pufuletii nu se ingrase se umfla in burta apuca.te si mananca mancare gatita si incearca sa ai mai multe mese pe zi. daca poti din 2 in 2 ore sa mananci

| AtateaConditii explică (pentru gRasuPCH):

NU pot sa manc din 2 in 2 ore, de abia daca manc 3 mese pe zi.

| gRasuPCH a răspuns (pentru AtateaConditii):

Atunci mananca mai multe de 3 mese pe zi si mai bogate in calorii

| gRasuPCH a răspuns (pentru AtateaConditii):

Trebuie sa mananci mai mult de 3 mese pe zi sa iti obisnuiesti stomacul sa manance mai mult big grin

| Adi132002 a răspuns:

Nu prea ingrasa stiu o prietena care mananca pufuleti sa slabeasca eu te-as sfatui sa nu mananci dimineata sa bagi multe dulciuri seara sa mananci mult si cu multa sare si zahar insa daca vrei sa slabesti fa invers

| anonimandomeniu a răspuns:

Daca vrei mananca ce vrei, dar cumpatat mananca orce dar evita fastfood si chestii din soopermarket gen lays viva chips care le gasesti orunde alea ati fac rauhappy mananca sanatos si cat sa te simti anca bine, sa nu te vaieti dupa" Auuu ma doare burtalaughing)"

| sisibella a răspuns:

Nu este adevarat..si daca ar fi ar trebui sa mananci mai tot timpul si nu cred ca ai vrea sa dai tot timpul bani pe ei! deci mananca orice vrei si ai putea sa faci inversul la ceea ce ai face daca ai vrea sa slabesti! mult noroc!

Întrebări similare