Da se pot. Dar eu te sfatuiesc sa nu iti faci pentru ca iti vei strca parul grav. Pir si simplu dai cu apa oxigenata pe o suvită. Iar daca vrei peste suvita blonda sa te fac roz, sau albastra ceri la farmacie : sange de iepure (roz) si albastru de metin(albastru) si pui pe suvita decolorata pe o vata culoare si ti-o dai pe suvita. Stai vreo 10-20 min si dupa te poti spala la cap. Te va tine 2-3saptamani la care va reveni la culoarea acea galbuie de la apa oxigenata. Sper ca ai inteles ceva bafta;*
Nu te sfatuiesc sa iti faci asa ceva...o sa-ti distrugi parul. daca vrei sa -ti faci totusi suvite incearca cu hartie creponata...eu mi-am facut si sunt super tari
Cum adica cu hartie creponata?
Pai iei o bucata de hartie creponata(ce culoare vrei tu -eu sunt satena si m-am facut cu albastru si a iesit verde..depinde de cum se prinde de parul tau), o inmoi putin in apa si iti dai pe par...dar ai grija sa folosesti manusi daca nu vrei sa iti colorezi si pielea dureaza 2-3 saptamani, poate chiar o luna...eu mi-am dat pe tot parul si dupa m-am sucat cu feon-ul(nu a iesit tot verde, dar s-a inchis la culoare-acum sunt bruneta cu suvite verzi..incearca e supeeeeeeeeer
VOT? teeeeeeeeeeeeeee rooooogggggggggggg
Gata :*
Mersi...