Dezavantaje nu ar fi, trebuie sa nu dai produsele fara sa primesti contravaloarea lor, daca cineva nu mai vrea produsele acestea se pot returna - http://www.claudia09avon.eu/207/noua-procedura-de-retur-a-produselor-avon/ si primesti banii inapoi
Nu mai poti sa " Bei " cola Sa mananci " Semintze " si sa faci " Caterinca ". Am glumit, nu cred ca sunt dezavantaje, asa ca stai linistita .
Succes :*, funda?
Exact.problema sunt banii.ca pot fi persoane care sa nu ti plateasca comanda.si atunci tu raspunzi de acei bani.ai grija:*
Dezavantaje nu ai decat daca nu incasezi banii si nu platesti la timp sau daca ai comenzi cu valoare minima de 110 lei la care ai discount de 15% si daca mai iei si un set de brosuri si dai si comanda expres nu mai ramai cu nimic din castig, asa ca dai batai si strage comenzi cu valori mari! In rest nu-ti ramane decat sa te bucuri de numeroasele avantaje pe care Avon ni le ofera si crede-ma nu sunt putine.BAFTA!
Nu ai dezavantaje depinde cu ce conceptii intri in AVON eu la inceput am intrat cu ideea " imi iau produse pentru mine si iau si discountu "apoi le-am zis prietenelor care foloseau machiaje si ele cumpara de la mine adica. apoi liderul meu m-a invatat cum sa fac mai mujlti bani decta 20 -40 ron care ii castigam din discounturi si m-a plasat la standurile comerciale din centre mai multe detalii imi dai un msg
Un mare dezavantaj sunt problemele cu banii.Trebuie sa fii foarte responsabila.Sa fii atenta la banii.Sa nu comanzi produsele cerute fara a'ti da banii persoanele respective ca altfel se poate intampla sa pletesti din buzunarul tau si nu cred ca te'ar incanta lucrul asta! Bafta:*
Dezajantaje sunt multe problema cu baniii si sunt ff scumpe fata de LADY`S ai auzit de firma LADY`S? la firma LADY`S nu trebuie sa fie nici o conferinta cand vrei tu imi pui intrebari si ai 25%reducere fata de pretul din catalog si nu trebuie sa platesti tva te astept cu mesaj daca vrei sa devii reprezentanta si ai ceva nelamuriri trimite-mi un mesaj si vb si daca nu vrei sa devii reprezentanta poti sa imi pui intrebari
vrajitoarea_1628 întreabă:
Zapada890 întreabă: