| Mada_5282 a întrebat:

Am auzit de jocul lady popular si as vrea mai multe informatii despre joc. E online, exista posibilitatea de a primi virusii sau alte lucruri de acest fel? Multumesc!

15 răspunsuri:
| Maria_3931 a răspuns:

Pai...iti pot da doar informatiile care le-am gasit eu sper sa ai nevoie de ele Fiecare domnisoara isi doreste faima si sanse. Fiecare domnisoara vrea sa creasca si sa devina desteapta, talentata, si o femeie de succes. Ladypopular iti da sansa. Intra in lumea noastra minunata. Treci prin aventurile LadyPopular si incearca toata posibilitatile care le ofera jocul. Sunt o multime.
Optiuni bogate prin care iti poti alege felul in care arata domnisoara ta, zeci de stiluri si culori, costume, si multe combinatii. Distreaza-te cu minijocuri, sau intrece-te in concursuri de popularitate. Si multe altele!

| TiaFCRB a răspuns:

Hei apropo da e un joc super nu primesti virusi da trebuie sa ai grija in fiecare zi ca poata sa ajunga la bani pe minus tyrebuie sa faci cursuri la cofetarie si s-o pui sa munceasca sa joci in fiecare zi la jocuri razuieste la jocul scratch si ai grija cu banii ti-am zis... in rest e usor nu folosi degeaba diamantele sau bani distractie placuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am auzit de joc e frumos. Dar nu stiu cum ma pot juca, mi-am facut un cont si nu pot intra pe el. Ce pot sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are foarte multi virusi... mie mi se stinge mereu pc-ul din aceasta cauza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il joc...si nu am primit virusi scrie pe Google Jocul lady popular da Enter. DA pe creare cont :scrii numele in joc, parola emailul si Accepti termenii si conditiile. La cod promotional nu scrii nimic. Dupa ai sa gasesti cum se joaca.Ai inteles?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu vreau si eu sa-mi fac cont dar nu stiu ce inseamna cod promotional si cum se face va rog sa imi zice-ti si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu primesti virusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista posibilitaea de a lua viri si da se joaca online e super eu joc de o saptamana dar e foarte fain, trebuie sa il joci si tu iti va placea! sunt sigura daca vrei sa stii mai multe baga-ma in lista de pe mess cu id sugarbabedya@yahoo.com si o sa iti spun mai multe daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da jocul este online si nu exista posibilitatea de a avea virusi!
te rog spune-mi o parola buna la acest joc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce scopuri avem la nivelul 6?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nivelul 6 in lady popular sunt cateva scopuri vreau sa le aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu ma joc lady popular e un joc fff fain mai ales pentru fete este ff fain sa cresti nivelul jocului si sa ajungi o mare celebrasi am ajuns la nivelul 7 succes damdy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imi face si mie va rog un cont? cine imi face si mie sa imi bage idu roxy_dragutza39 big grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nimic as vrea sa mai bag si eupe ladi popular daca stie cineva ceva va rog sa ma ajutati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare? jocul este gratis? va rog care stie sa ma anunte si pe mine, mersi.