Am pierdut o lună căutând acest "miraculos" program
.
nu există
poate ai primit/o să primeşti vreun e-mail care sună ceva. de genul:
"Vrei să afli parola lui X? Atunci ai nimerit unde trebuie o
Trimite id'ul lui x alături de id'ul tău şi parola
..."
Nu te lăsa păcălită
Dacă ştii totul despre acea persoană, poţi afla parola astfel:
îi scrii id'ul şi o parolă(nu trebuie să fie bună) şi îţi va apărea o căsută cu 3 butoane.
Apeşi pe:"Sing-in problems"
Ş răspunzi la întrebările alea, apoi îi resetezi parola
Atât o
Nu exista. chiar nu intelegeti? Am mai vazut pe un site cineva a postat despre aceste programe la care unii viseaza, iar unu da comment si intreaba de unde poate lua. De ce crezi ca au fost create parolele? Ca se le sparga lumea? Cei de la Yahoo nu ar putea fi atat de prosti incat sa le lase fraieriti de niste pustani.
Ai auzit gresit.si eu am cautat foarte mult timp dar mi s-a spus din surse sigure ca nu exista, eventual dai click acolo jos cand vrei sa intri pe id la "ati uitat parola?" si completezi acolo cu datele persoanei respective (daca le stii) si cam atat. primesti o parola cu care poti accesa idul.succes
Nu exista un astfel de program, si chiar daca ar exista, crezi ca cineva l-ar pune pe net s-al poti downloada?
Chiar daca toata lumea spune ca nu exista acest program exista.Pe undeva printr-un site pe care nu il gaseste nimeni programul acesta exista.
Exista program cu care poti afla parolele cuiva nu numai de la mess.Il potitrimite cuiva intr-un folder ascuns dintr-un joc ceva ...in fine da nu gasesti asa de repede nu sunt prosti aia care il au sal bage pe net.Il gasesti foarte rar
MinnieRawr întreabă:
SylviuCatlin întreabă:
Marius339 întreabă: