| Ciocolataa20 a întrebat:

Am auzit o melodie la televizor si nu am apucat sa vad cum se numeste insa am facut o poza videoclipului dar din pacate nu o pot atasa aici. In melodie apare o indianca intr-un desert sau ceva gen. E imbracata in ceva rosu cu bleu marin si este acoperita din cap pana in picioare si numai ochii se vad.

3 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Arilena ara nentori se numeste numai ca aia nu e arilena ara e o indianca care danseaza pe melodia ei si atat

| aumih16 a răspuns:

Arilena ara apare de regula numai in videoclipurile aeroplan vegim si business class insa in nentori nu apare iar videoclipul are mai multe variante de remix-uri sau colaje in care nu apare ea de regula dar vocea ei se aude oricum eu am ascultat atat varianta in engleza cat si cea in albaneza e placuta rau piesa ca este de dragoste despre un tip care a iubit-o dar a decis sa o paraseasca in luna noiembrie ca asta si inseamna nentori noiembrie si vrea sa si schimbe luna din calendar insa nu a reusit ca sa numai fie trista si sa numai existe luna in calendar pentru ea chipurile la asta se refera melodia unii au inteles ca era vorba de tatal ei care a murit in luna noiembrie dar nu despre asta e vorba e placut sa o asculti de multe ori ca e un vaccin cu cat asculti mai mult cu atat intelegi piesa mesajul ei sigur ca multi au contestat varianta scoasa in engleza da lasa sa fie ca nu toti stiu albaneza e drept originalul e mai bun e adevarat nu se compara cu aia din engleza totusi

| Samariteanul a răspuns:

Melodia se numeste Arilena Ana-nentori.Cea ce ai vazut tu e un remix pe care il poti gasi usor acum ca ti-am dat numele