| IubesteEa a întrebat:

Am auzit un joc de genul asta:a, b, c, d, e m-am luptat cu jumaleu, jumaleu mi-a tras un pumn de ma aruncat direct in drum, tata mama plangea, viorica sange varsa, sange rosu de imparat zi un nume de baiat daca acest baiat te va placea sa iti trosneasca degetul acesta... e adv la mine a mers... si se numara pe degete apropo daca la-ti mai auzit ziceti-mi si mie tot felul de jocuri de dragoste p. s dau funda fara rasp.proaste! please daca stiti jocuri inca de mici cu chestii din astea sau care vi le zicea bunica dati-mile si mie vreau multe cine imi da multe primeste funda si vot sa fie f.f.multe depinde cate stiti@

1 răspuns:
| Tuitiiii a răspuns:

Sal! De fapt era: a, b, c, d, e m-am luptat cu jumbale` jumbale` mi-a tras un pumn de m-a aruncat in drum` drumul fiind aglomerat o masina m-a calcat;. mama plange tata plange veronica varsa sange sange rosu colorat zi un nume de baiat. -chestia asta se face pe maini, pe fiecare deget si dupa ce zici nume de baiat sa spunem Alex faci la ce deget ai ramas si zici A (te duci pe degete ) L E X, daca acest baiat te v-a placea trage de degetul acela. si daca iti trosneste cica te iubeste:d-. Mai sunt
Faci pe mana cu degetele : te duci cu o mana tare pe toata mana si intrebi unde a durut cel mai tare, dupa ce iti zice il pui sa puna degetul acolo si sa nu-l miste si tu te duci cu degetele, ii zici sa iti spuna 3 nume de baieti. te duci cu degetele spunand -De exemplu : ea ti-a zis Marius Albert si Mihai - Marius Albert Mihai, pana ajungi la degetulei cu unul dintre baieti, pentru ca vine un deget dupa altul, se spune ca va fi cu ala, apoi spune-i sa zica 3 numere, tot asa faci si cand ajungi la degetul ei si spui : o sa ai x- ce numar a fost - copii, apoi zici casa, vila, cocioaba si vezi ince casa o sa stea!laughing. poti face asa o groaza de intrebari, dar nu uita!: la sfarsit trebuie sa zici : vis, realitate minciuna big grin BAFTA!