| htyjtyjytuiy a întrebat:

Am auzit undeva de biscuiți pentru dieta, este așa ceva?

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu chiar pentru dieta, dar sunt sanatosi si nu au multe calorii.Se gasesc biscuitii Belvita care sunt foarte buni, eu ii mancam dimineata si iti dau si energie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi mult happy

| ๖ClaSSic a răspuns:

Da. Un nou trend in vederea celor mai ciudate diete il reprezinta dieta cu biscuiti populari (nu de la noi) despre care lumea are numai cuvinte de lauda. Sanford Siegal, inventatorul dietei, a gasit o reteta speciala de biscuiti care nu ingrasa. Doar o portie pe zi reprezinta 180 de grame de pui, curcan sau fructe de mare.
El recomanda consumul a sase biscuiti pe zi pentru ca dieta sa dea rezultate. In plus, opt pahare de apa pe zi. Insa, ai in vedere faptul ca acest tip de biscuiti trebuie sa iti fie recomandati de un nutritionist.
Mai poti citi aici: :)
http://www.apropo.ro/......-a-5164538

| baddgirl a răspuns:

Hey
Exista si se gasesc la super-merket-uri alaturi de ciocolata dietica si batoanele dietetice.Sunt biscuiti din cereale sau cu chimen.Au putine calorii si sunt mai satiosi decat biscuitii normali. Spun asta pentru ca si eu am mancat dinaia happy

| Nariah a răspuns:

Sunt niste biscuti facuti din proteine dar trebuie sa tii prescrie un nutritionist

| balan_5016 a răspuns:

Biscuitii din ovaz, orez si grau