anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut cea mai proasta zi posibila.
Avem o noua profesoara la Romana, deci..incepe ora, asteptam pana vina ea, vine. stam, radem..nu facem nimic, ne zice sa deschidem cartile. dupa iar stam si radem(de ea cat de proasta e)..Deci rade din orice! Citeam o poezie de alu' Eminescu si incepe sa rada ca idioata.Si nu facem nimic...
Mi mila de mine, sunt si clasa 8-a...
Deci ne-a spus ceva de compunerea argumentativa si la incheiere ne da un exemplu "Deoarece ca am demonstrat mai sus".
Dupa iar rade din orice replica spusa de noi, apoi...
"Langa lacul ce albastru"
"Incarcat cu flori de nufere".
M-a pus sa extrag figuri de stil, am zis cateva.apoi ea "flori de nufere", deci exact asa...
Apoi spune "incarcat". Deci sunt un pic confuz aici, un lac de nuferi nu e incarcat? E vreo figura de stil aici?
Daca imi puteti da un link cu materia de clasa 8, orice ma ajuta...si din a 7-a e binevenit.
O sa iau in considerare si meditatiile.
Nu putem face nimic in legatura cu idioata asta?

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu cred ca merita cu semnaturile. Nu stiu daca o mai schimba in ultimul an si daca n-o schimba tot pe voi se razbuna dupa.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Se razbuna? Hah... putin imi pasa ca imi pune ea 4..are voie sa puna 4 fara justificare? Asa va o taie pe ea capul?
Oricum iau 4 ca nu ne invata nimic.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, dar poate sa-ti dea niste subiecte prin care sa iei 4 pentru ca nu vei stii sa le faci sau sa-ti dea o compunere si daca e nevoie sa justifice sa zica ca it lipseste aia si aia. Daca vrea, gaseste metode.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Si eu nu pot sa ii fac nimic ca nu face nimic in ore?

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate in afara de cererea aia, nu. Minunatul invatamant din Romania. laughing

| Superman1243 a răspuns:

Trebuie adunate mai multe semnaturi de la parinti ca ei sunt de acord sa se schimbe profesoara de romana. Prima data trebuie mers la director/directoare si vorbit acolo, dar parintii ar trebui sa faca lucrul acesta! Daca nu se poate atunci trebuie sa bagati la meditatii din cauza ei!

| anonim_4396 explică (pentru Superman1243):

Parinti doar din clasa noastra?

Daca s-ar putea si din alte clase ar fi excelent! Daca nu, macar sa va scapati voi de ea! big grin

Suntem 5 in clasa..nu cred ca avem sanse.
Bine, face toata scoala cu ea.

Pai doar ce a inceput scoala inca au timp sa se gandeasca daca vor sa semneze acel act pentru schimbarea profesoarei, ar fi pacat sa ramana mai ales ca aveti examen, trebuie vorbit si cu alti colegi sa le spuna parintilor situatia si sa faceti ceva, daca nu, MEDITATII LA GREU! poate atunci o sa se mai gandeasca parintii cand o sa vada costurile cand voi puteti invata pe gratis acele lucruri!

Nu prea putem convinge alti elevi, lor le pare bine ca nu fac nimic si de astea. Inca nu realizeaza cat de important e.

| Superman1243 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci tu apucate de meditatii si lasa-i in pace pe ceilalti, or sa realizeze ei mai tarziu ce au facut...sau ce n-au facut!

O sa fie ciudat rau la meditatii pentru mine.
Oare cum e? Oh doamne...

La meditatii profesoara explica mult mai bine decat la scoala, plus ca esti singur si intelegi mult mai bine si profesoara se poarta frumos cu tine.Eu cand faceam meditatii mergeam la profa acasa si era super, mai imi dadea si ciocolata! big grin

Ce dragut.
Mersi, dar tot sa fie ciudat...sa ma duc la un profesor acasa.oh doamne.

Asta e vremurile disperate cer masuri disperate, dar o sa fie super, o sa intelegi tot ceea ce ai nevoie si poti intrebe de 100 ori ca de atea ori ti se explica, o sa doara la buzunar ce-i drept dar o sa merite!