Nu cred ca merita cu semnaturile. Nu stiu daca o mai schimba in ultimul an si daca n-o schimba tot pe voi se razbuna dupa.
Se razbuna? Hah... putin imi pasa ca imi pune ea 4..are voie sa puna 4 fara justificare? Asa va o taie pe ea capul?
Oricum iau 4 ca nu ne invata nimic.
Nu, dar poate sa-ti dea niste subiecte prin care sa iei 4 pentru ca nu vei stii sa le faci sau sa-ti dea o compunere si daca e nevoie sa justifice sa zica ca it lipseste aia si aia. Daca vrea, gaseste metode.
Si eu nu pot sa ii fac nimic ca nu face nimic in ore?
Din pacate in afara de cererea aia, nu. Minunatul invatamant din Romania.
Trebuie adunate mai multe semnaturi de la parinti ca ei sunt de acord sa se schimbe profesoara de romana. Prima data trebuie mers la director/directoare si vorbit acolo, dar parintii ar trebui sa faca lucrul acesta! Daca nu se poate atunci trebuie sa bagati la meditatii din cauza ei!
Parinti doar din clasa noastra?
Daca s-ar putea si din alte clase ar fi excelent! Daca nu, macar sa va scapati voi de ea!
Suntem 5 in clasa..nu cred ca avem sanse.
Bine, face toata scoala cu ea.
Pai doar ce a inceput scoala inca au timp sa se gandeasca daca vor sa semneze acel act pentru schimbarea profesoarei, ar fi pacat sa ramana mai ales ca aveti examen, trebuie vorbit si cu alti colegi sa le spuna parintilor situatia si sa faceti ceva, daca nu, MEDITATII LA GREU! poate atunci o sa se mai gandeasca parintii cand o sa vada costurile cand voi puteti invata pe gratis acele lucruri!
Nu prea putem convinge alti elevi, lor le pare bine ca nu fac nimic si de astea. Inca nu realizeaza cat de important e.
Atunci tu apucate de meditatii si lasa-i in pace pe ceilalti, or sa realizeze ei mai tarziu ce au facut...sau ce n-au facut!
O sa fie ciudat rau la meditatii pentru mine.
Oare cum e? Oh doamne...
La meditatii profesoara explica mult mai bine decat la scoala, plus ca esti singur si intelegi mult mai bine si profesoara se poarta frumos cu tine.Eu cand faceam meditatii mergeam la profa acasa si era super, mai imi dadea si ciocolata!
Ce dragut.
Mersi, dar tot sa fie ciudat...sa ma duc la un profesor acasa.oh doamne.
Asta e vremurile disperate cer masuri disperate, dar o sa fie super, o sa intelegi tot ceea ce ai nevoie si poti intrebe de 100 ori ca de atea ori ti se explica, o sa doara la buzunar ce-i drept dar o sa merite!
lilicika întreabă: