Pai se vede ca este cam invidioasa. Poarta o discutie cu prietenul tau si pe el ignor'o in continuare, asa e cel mai bine.
P. S:Esti sigura ca nu i-ai facut nimic?
Bună
Am o colegă exact la fel.Trateaz-o cu indiferenţa. Spune-i că nu-ţi pasă şi va veni ea într-o zi să-ţi ceară scuze.
Pa, pa
Cred ca face asta ca e invidioasa pe tine. vorbeste cu prietenul tau iar pe ea trateaz-o cu indiferenta.intr-o zi se va satura daca vede ca tie nu iti pasa de ceea ce face eacred ca e cel mai bine
Si eu am o colega asa, am incercat sa ma port frumos cu ea, dar se comporta urat cu mine.Colega aia a mea este si foarte fitoasa, rautacioasasi urata. Poate e invidioasa pe tine ca tu esti mai frumoasa sau stiu eu ce sau nu are nimic cu tine, vrea doar sa fie rea.
Nici măcar să te gândeşti la ea nu merită. Persoana asta cere atenţie, însă dacă nu i se acordă, trece la a răni pe cineva, la a face pe cineva să se simtă prost. După cum se spune, indiferenţa este cea mai eficientă şi puternică armă, gândeşte-te că da, va continua, dar dacă tu o tratezi cu indiferenţă, la un moment dat îşi va da seama că de fapt pe ea însăşi se răneşte, că va ramâne singură şi lipsită de prieteni. Vorbeşte cu prietenul tău, explică-i situaţia şi întreabă-l dacă într-adevăr te iubeşte şi doreşte să fie cu tine. Un om îşi dă seama de ce-a avut, abia după ce nu mai are.
Depinde daca esti cunoscuta in cartier roga un baiat mai puternic sa vb cu ea "prieteneste" si daca nu intelege sa-i dea si 2 pumni. Daca nu du-te si vorbeste tu singura cu ea si incercati sa deveniti amice.
PS: Cat despre "prietenele"tale iti garantez ca nu te-ar fi lasat pentru ea daca iti erau cu adevarat prietene.
Eu cred ca solutia cea mai buna e sa o confrunti, nu sa te ascunzi dupa deget. Intreab-o clar ce are cu tine si spune-i ca te scuteasca de toate geloziile. Si cu prietenul tau ar trebui sa i o conversatie luuunga.
Colegele mele sunt la fel.Colega asta a ta este invidioasa pe tine. Poate ai u note mai mari ca ea, sau te intelegi mai bine cu colegii.
Crede-ma, stiu prin ce treci... esti invidiata; asa sunt si eu. nu inteleg care e problema ratatilor; de parca ar fi vina noastra ca suntem versati, populari si ca toata lumea ne place. sparge-i dintii daca ai ocazia sau plateste pe cineva sa o aranjeze...cu din astea numai asa rezolvi problemele
Nu o baga in seama! Schimbati adresa de mess si spune-i sa iti lase prietenul in pace daca nu intelege cautal vb cu el si daca nu schimati prietenul UIT-O!
Pai. in primul rand eu cred ca ar trebui sa incerci sa vb civilizat cu ea... si sa ii ceri niste explicatii, si chiar daca o sa primesti sau nu acele explicatii sa rupi legatura cu ea. si in privinta faptului ca iti fura "prietenele", nu poti numi prieten o persoana care te lasa la greu :-J