| ElizaaaX a întrebat:

Am avut o mica problema intr-a noua si nu stiu ce sa fac...Ma integrasem intr-un grup din care toti in afara de mine fumau si i-am mintit ca am fumat si eu vreo 3 tigari si nu-mi place, dar eu nu am fumat in viata mea si nu ma simt bine in legatura cu minciuna aceasta.Stiti ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Wut a răspuns:

Sa fi originala. Ce daca ei fumeaza? Daca iti sunt prieteni adevarati te vor intelege.Si sunt intr-un grup in care doar eu si 2 prieteni fumam, iar restul nu suporta fumul de tigara deloc, daca ar putea ne-ar rupe tigarile laughing si tot suntem prieteni ^^ ba chiar ei sunt cei care cateodata fac misto de noi cand ne vad cu tigara laughing. Zi-le ca nu ai fumat si nu vrei sa fumezi, iar daca nu te mai baga in seama si te dau la o parte inseamna ca nu sunt prietenii de care ai nevoie.

2 răspunsuri:
| TheAvenger00 a răspuns:

Spunele adevarul ca nu ai fumat. Daca te vor jigni cu ceva eu te sfatuiesc sa iesi din grupul acela si sa iti cauti altul care sunt mai putin prosti happy

| AktivShack a răspuns:

Buna.
Poti sa le spui ca nu ai fumat in viata ta, sau sa continui minciuna.Asta ramane la alegerea ta.Si ce daca toti fumeaza in afara de tine? Nu este o rusine, ba chiar te poti mandri cu asta.Toate cele bune.