Buna draga mea!
Stiu prin ce treci... povestea mea e exact la fel...trecutul se repeta... E cred ca prieteni adevarati nu mai exista... Ai un umar pe care sa plangi pe cineva care sa te ajute dar niciodata nu stii cu adevarat ce gandeste persoana respectiva despre tine, ce vorbeste si cum se comporta pe la spatele tau...
Prietena ta pare usor influentata de fata aceea... si cred ca tu deja ti-a facut treba facandui un renume in cartier si fiindui o prietena adevarata... dar ea a dat gres. Intro zi vorbeste cu ea intre 4 ochii si ntreab-o ce i-ai facut tu sa meriti asta...
Sunt de parere ca persoanele ca ea merita doar indiferenta...
E treaba ta ce faci si am incredere ca vei face alegerea corecta
Sa ne auzim de bine mult succes
Ale tineretii valuri. It's all water under the brigde. Las-o pe calea ei. Daca e gresita, timpul ii va dovedi ei asta. Tu vezi-ti de drum si, implicit, de viata ta.
Daca te-a lasat balta pentru altele, probabil nu era o prietena adevarata.
Dar o sa vada ea ca o ia pe calea gresita si se va intoarce la tine.
Totusi...ar trebui sa vorbesti cu ea.
Succes.
De fapt. tu nu ai gresit cu nimic.ai fost o prietena buna daca spui ca i ai fost mereu alaturi.
poate ea e de vina si nu a stiut sa te aprecieze.
Don't be sad poate o sa fie si alta fata care sa te aprecieze la adevarata ta valoare :*
Prietenia adevarata e pe cale de disparitie, acum fiecare e pentru el.
Daca ei ii ieste mai bine, si se simte bine in compania celorlalti las-o, cand o sa aiba nevoie de o prietena adevarata, de un sfat.etc,o sa te caute. E pacat dar asta e lumea in care traim.
Vorbeste cu ea! poate fata aia ce sti ce ia bagat`n cap despre tine! sau a mintit-o ca ce sti ce ai zis despre ea! eu spun sa vb face to face cu ea! sa` o`ntrebi de ce te-a dat la o parte!
Asa am patit si eu...si acum ff rar vb..am preferat sa uit ca am fost odata prietene
Cum a scris cineva mai sus " probabil nu ti-a fost prietena adevarata " gandeste-te ce ii ofera acele fete, iar tu nu i-ai oferit. din partea prietenei tale, nu vad altceva decat egoism si perversitate.presupun ca tineai la ea, dar gandeste-te ca daca te-a dat la o parte nu te-a meritat.nu mai suferii din cauza aceasta, o sa-ti faci multi prieteni si de data aceasta incearca sa nu te mai bazezi atat de mult in ei...
Daca vrei sa te impaci cu prietena ta iti propun sa incerci sa vorbesti cu ea, spunandu-i in ironie daca iti acorda 10 minute din timpul ei mult prea incarcat, daca accepta sa vorbiti inseamna ca regreta ca v-ati certat, daca nu accepta inseamna ca nu o intereseaza si asa ar trebui sa faci si tu
Daca accepta spune-i ca tii la ea ca la o sora si ca nu poti intelege de ce a renuntat la tine, pentru acele fete.incearca sa-i explici ca nu s-a bagat intr-un anturaj prea bun, din moment ce prietenii din cartier zic ca este curva...chiar daca o va deranja, incearca sa-ti " ceri scuze" ca-i vorbesti despre asta, doar ca singurul lucru pe care il vrei tu este s-o faci sa-si deschida ochii si sa vada realitatea ca nu tu ai fost ce-a care si-a batut joc de ea si sa vada cine ii este prieten adevarat! daca incearca sa intervina si sa-ti spuna ca nu este adevarat, ar fi mai bine sa pleci si sa-i spui ca regreti ca s-a schimbat atat de mult si ca a renuntat la o prietenie adevarata pentru una falsa
Bft:*:*!
Si mie mi s-a intamplat la fel la un moment dat dar totusi am incercat sa o fac pe fata respectiva sa isi dea seama k greseste. a fost un caz pierdut, pana la urma a trebuit sa vada singura k fata cu care umbla de fapt se folosea de ea si spunea tot felul de chestii despre ea
Si eu am avut o astfel de ''prietena''(m-a ''parasit'' ptc.eram prietena cu o fata cu care nu se intelegea bine si ii era frica ca o barfesc)eu zic sa o lasi in pace poate intr-o zi isi va da seama de greseala iar pana atunci cautati o prietena adevarata
Multumesc tuturor ce mi-au fost alaturii cu raspunsuri bune... voii spuneti sa vb cu ea insa eu ...nu pre vreau sa vb cu ea pe tema asta pentru ca v-a crede ca vreau sa ne impacam si chestii din astea nu vreau sa fiu luata de proasta