Nu bagi in seama nmic din ce se spune despre tine sau altceva. daca vede ca tu nu reactionezi in nici un fel sa vezi ca o sa se plicitiseasa si nu o sa mai zica nimic. fundita!
Buna.
Te inteleg perfect. Asa patisem si eu cu una. Eram "prietene" si de la un momendat mi se acrise de ea si i-am spus " Gata! Deci nu mai sunt prietena ta m-am saturat ! ". De atunci ma barfeste cu proasta clasei, bla-bla-bla, spune la toate fetele sa nu mai vorbeasca cu mine si chestii.
Dar nu o bag in seama. Sunt indiferenta. Indiferenta doare cel mai tare! Deci si tu ar trebui sa fii indiferenta, daca te baga in seama nu o bagi, pentru. ca ea cauta intriga ca sa iti faca mult rau. Rautacioase, invidioase, curve, tarfe, panarame. numai d'astea vezi in Romania .
Bye :-8
Buna
Stiu cum e. Trebuie sa nu o bagi in seama! La'o pe ea sa "delireze". Si, daca vine cineva la tine si spune '' Uite ce a zis X despre tine, este adevarat? " tu spune'i : '' Pe cine crezi? Eu iti spun adevarul, iar ea inventeaza minciuni doar pentru a ma simti prost"! Nu o lasa pe ea sa iti intoarca toti ceilalti prieteni impotriva ta! Intreab-o pe fata aceea de ce face acestu lucru. Spune'i ca prietenele nu fac asa ceva!
Sper sa te ajute sfatul meu! Pa. :*