Amandoi ati gresiT. Ti-e daca iti placea de el nu stiu de ce ai vrut sa faci misto de el. Da, corect ca nici el nu trebuia sa te injure.Nu avea pe ce sa se razbune si te-a injuratcam asta e. Daca e un baiat "bun" poate ar trebu-i sa-i mai dai o sansa. Fa ce vrei e decizia ta! Bafta!
Pai am avut si eu problema asta.
1. el tea injurat pentru ca l-ai facut urat in poza si crec sa simtit prost si la nervi stii cum sunt baietii.
cat despre daca sa te impaci cu el sau nu trebuie doar sa iti asculti inima si nu creierul .
DAR TOTUSI FII SERIOASA... MAI SUNT BAIETI PE LUMEA ASTA (asa mi-am spus si eu si acum sun bine fara el)
MULT SUCCES!
Pai parerea mea acordai o sansa pentru ca vad ca tu ai gresit aici... Si s-a enervat si omu na. Tine minte nu parerea nostra conteaza ci a ta si grija funda pls
Odata ce a gresit va continua sa mai greseasca.BATE FIERUL CAT E FIERBINTE! Adica fa ce trebuie acum ca mai tarziu va da in tine!
Poate ar fi bine s lasi de la tine si sa vezi ce va iesi. poate si eel sa simtit prost in momentul acela cu poza, nu era caz de suparare da poate el a intzeles gresit intamplarea iar acum vrea s isi repare greseala
Succes!