| bibisor a întrebat:

Am avut o relatie de 2 ani de zile... iar acum eu cu fostul suntem prieteni foarte buni, vb aproape in fiecare zi.si as vrea sa ma impac cu el. dar el are deja o alta relatie...cum sau ce as putea sa fac sa nu ma mai gandesc la el?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu te obosi sa uiti de el, ca nu vei reusi!
Ramaneti prieteni in continuare, iar daca cealalta relatie se slabeste, se despart, re-intra imediat pe fir!

| Ys a răspuns:

Pai nu poti uita pe cineva mai ales daca l-ai iubit...fiti prieteni in continuare si daca tii faci un iubit poate renunti la idea k ai vrea sa fii din nou cu fostul dar daca iti faci iubit macar iubestel sa nu il tii asa de folos...succes

| Parintele a răspuns:

Ramaneti amici, dar incearca sa-ti gasesti alt partener : "ciorba reancalzita nu mai are acelasi gust"
Incearca sa comunici mai putin cu el.nu-i mai accesa profilele...foto etc nu te intalni cu el. E pacat sa te bagi peste ei.

| sufletel13 a răspuns:

Pai 2 ani e destul e mult si cred ca tu valorezi destul de mult pentru el. stiu ca nu e simplu dar incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ceea ce simti si cred ca va intelege.

| Paula a răspuns:

Cazua pierduta,( dupa mine ), crede-ma ca asa am fost si eu si, ne-am impacat dar n-am mers mult impr... mai bine bff decat altceva ca daca va fi mai mult stricati tot. ii ca vorba aia, el iti da un deget si tu vrei toata mana?

| dulshe a răspuns:

Ar trebui sa uiti k el mai exista(cu totul k e prea greusad)Ar trebui sa mai iesi si tu, sa te mai uiti la alti baieti, pentru ca nujtii cand poti intalii pe alcnvbig grin
MULT SUCCES (paste fericit in continuare)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este minunat ca ati ramas prieteni, n-ai sa-l uiti niciodata pentru ca l-ai iubit, de impacat nu cred ca va mai merge, nu poate fi ca inainte, la un fir rupt si legat, ramane nodul

| andi a răspuns:

E f. bine sa aud k ink mai vorbiti si ink zilnik, inseamna k a fost o reletie speciala si nu va puteti uita, daca esti rabdatoare poate o sa va impacati, ce s-a maritat cu actuala? daca iti doresti ceva cu adevarat ...se va intampla!

Janina
| Janina a răspuns:

Nu ai ce face, eu de 2 ani ma tot gandesc la fostul iubit desi eu am fost cea care a renuntat la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste-ti alte preocupari deoarece vei ajunge doar sa fi folosita si parasita din nou,, belive me,,

| gabrielutzu a răspuns:

Este deja prea tarziu, daca v-ati certat si v-ati despartit inseamna ca nu ati fost facuti unul pentru celalalt, iar daca tie iti arde sa te joci cu el de-a "uite relatia nu e relatia", mai bine il lasi in pace sa-si vada de viata sa daca nu vrei sa-l ranesti si sa-i faci rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA-L DRACU SI CAUTA ALTU

| grigorie a răspuns:

Incearca sa iti gasesti alte activitati care te-ar putea face sa nu te mai gindesti la el ...si cu timpu o sa fie k... poate in acest timp o sa-ti gasesti pe altcineva...si sentimentele pe care le-ai avut pentru fostul o sa-ti para ca un vis...