| panfil15 a întrebat:

Am avut o relatie de 3 ani cu o domnisoara.din pacate ne-am despartit de aproximativ 2 luni din cauza ca ei a inceput sa-i placa de alt baiat.problema mea este ca nu pot s-o uit si in fiecare zi stau cu gindul la ea.ce as putea face s-o uit? mersi mult

2 răspunsuri:
| adryanu a răspuns:

Trebuie sa te gandestii ca asta a fost si ca nu ai cum sa o faci sa se intoarca inapoi la tine daca ea nu vrea... poate ca daca ai putea sa iti gasestii si tu pe cineva e mult mai bine

| TheAce a răspuns:

Nu e asa usor sa uiti pe cineva la care ai tinut cu adevarat (apropo, mi-a placut cum ai formulat ''relatie de 3 ani cu o domnisoara'', se vede ca esti un gentleman, bravo), cel putin nu la inceput. Desigur ca sfatul meu ar fi sa iti iei o perioada in care sa agati cam tot ce prinzi (eu asa as face) dupa care sa iti iei o perioada de timp liber de la domnisoare, dar tine si de tine si de felul in care vezi tu situatia asta. Incearca sa stai cat mai mult ocupat. Sunt convins ca ai hobby-uri, fa din ele o activitate primordiala in perioada imediat urmatoare, pentru a nu avea atata timp incat sa stai cu gandul la ea. Iesi cu prietenii cat mai des, incearca sa te inconjori de lume si incearca sa cunosti cat mai multa lume noua. Treaba asta te va scoate imediat din starea in care esti acum. PRIVESTE INSPRE VIITOR si mai mult decat atat, incearca sa fii cea mai buna versiune a ta pentru a-ti demonstra in primul rand TIE ca nu tu esti persoana care a pierdut.