Sunt perfect de acord cu alina lasa'i ep amn2 si incepe o viata noua banuiesc ca esti mre ai o viata inaint mai sunt baieti pe pamant si unii chiar nu sunt asa nesimtiti.Nu are rost sa te impaci cu fostul chair daca il iubesti pentru ca daca a dat o data in tine va da si a doua si a treia si mereu. O sa'l uiti Si asta... sa te faca zdreanta... nici asta nu merita
Dupa parerea mea nu cred ca cel de care te-ai desparti mai merita vreo sansa. din moment ce a inceput sa dea in tine asa va face mereu oricat va spune el ca nu va mai face si ca s-a schimbat.nu cred ca vei dori sa stai alaturi de un barbat care te va bate asta nu e iubire.sunt foarte multi baieti in tara asta(lumea asta)nu e el singurul dupa parerea mea un baiat care da in iubita sa(sotie etc)nu merita sa stai cu el sasi gaseasca alta pe care sa o bata nu pe tine.si in legatura cu acesta care vrea sa fie cu tine nu stiu dai o sansa vezi cum e cum se poarta poate fi perechea ta si chiar sa va iubiti acordai o sansa nu te costa tu il cunosti mai bine si sti cum e. sper ca ti-am fost de folos.papa