| abcddcba a întrebat:

Am avut o relatie lunga, 2-3 ani aproape.
Am avut sute de despartiri, majoritatea din lucruri marunte, care durau cateva zile (2-3) sau chiar ore.
Cea mai lunga despartire pe atunci fusese de vreo 3 saptamani, dar cu semne date din ambele parti in acest timp ca inca ne dorim, ne tinea doar orgoliul. De data asta, ne am despartit cam de tot, au trecut cam 4 luni de atunci si este cam cea mai lunga despartire in toata relatia, a doua cea mai lunga a fost de 3 saptamani, cu semne ca inca ne dorim, cum v am spus.
De data asta, nu prea mai sunt semne cel putin din partea ei, eu inca ii dau pentru ca imi pasa, dar nu mai vad nimic inapoi. Ea este mult mai orgolioasa si o stiu in stare sa tina doar pentru ea, dar intrebarea mea este urmatoarea:
In relatia asta eu am tras cel mai mult. Cam 75% trageam eu si 25% ea. Mai are sens sa incerc sa aflu daca mai vrea ceva si sa ma mai strofoc, sa o urmaresc pe retelele de socializare, etc? Poate datorita faptului ca ii dau semne ca as mai vrea (nu vorbim, prin anumite actiuni sau prin prietenii ei) si-a luat o in cap si face dinadins? Am tinut mult unul la altul, insa ea datorita parintilor ei deoarece nu prea o lasau cu mine prefera sa puna punct mereu dar din cauza ca tinea enorm de mult la mine punea punct apoi revenea. Mai are sens sa "trag?" mai are sens sa sufar si sa imi bat capul cand poate ea e bine mersi cu altul acum sau nu neaparat cu altul, dar poate se simte mult mai bine? Chiar nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Eu nu știu ce semne mai vreți că nu merge, sute de despărțiri?! tu te auzi? ce relație e aia? păi cred că dintr-o săptămână voi cel puțin 3 zile vă certați. Asta ai tu impresia că e normalitate într-o relație?

4 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

Aia a fost o gluma de prost gust, nu relatie lunga. Cand te desparti de 50 de ori e clar ca degeaba mai reveniti unu la altul. Nu mai pierdeti timpul degeaba.defapt, ea s-a trezit la realitate, mai ai tu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Iubirea nu are scuze, nu are pauze, nu are reveniri. Nu poti sa iubesti pe cineva 1 zi, dupa care sa incete si apoi sa revina la ea. Din ce ai spus tu, totul a fost nici mai mult nici mai putin decat o relatie, exact cum ai spus si tu. Insa doar atat. Fara iubire, fara nimic. Doar sentimentul ala de dragoste si de asigurare pe plan emotional, renuntand la frica de singurate la care se adauga si castigul experientei intr-o relatie.
Este bine ca ai ajuns sa te cunosti, sa stii motivele cum ar fi orgoliul, multi nu recunosc asta. Insa daca ajungi sa "tragi" intr-o relatie, este degaba. Asta vrei mereu? Dezvolta-te, invata si iubeste. Sunt atatea lucruri de facut si atat de putin timp, nu are rost sa iti pierzi timpul cu o "relatie trasa", cand poti sa cauti ceva mai bun din toate punctele de vedere...

| Roxana19928 a răspuns:

Da-i pace. Si da, daca vede ca te rogi de ea ii dai satisfactie orgoliului, exact asta se intampla. Chestia asta e toxica, nu recomand o impacare.

| Andreeush a răspuns:

Dacă tu erai cel care se implica mai mult în relație iar acum ea nu dă nici un semn atunci nu cred că mai are rost să îți pierzi timpul cu ea.
Las-o în pace.