Draga mea, distanta s-ar putea sa fie un factor perturbator in relatia voastra...nu neaparat din acel motiv, dar imagineaza-ti tu nu-l mai poti supraveghea sa vezi cu cine umbla si ce face.! ...cu parere de rau iti spun. posibil (dar nu neaparat) sa-si gaseasca o alta iubita acolo.stii mai sunt la mijloc si dorintele fizice.. daca are de gand sa stea mullti ani acolo, ...ar fi mai bine sa pui punct."Ochii care nu se vad se uita!".asta numai daca intre voi intre voi nu exista o dragoste atat de mare. dar. dupa cum spui tu. nu prea cred ca ar mai fi sanse.
deci.gaseste-ti pe altcineva.
Cum era serioasa daca l-ai inselat, la ce vrei sa te astepti? daca te iarta, nu mai gresi k nu se stie la a doua sansa...
Exista 2 motive pentru ca your boy sa fi plecat in alta tara: nevoia de spatiu si timp sa si puna in ordine gandurile si sentimentele fata de tine sau chiar trebuia sa plece in tara respectiva din interes de serviciu sau nu putea amana acea plecare...
acum problema se pune altfel: daca el a aflat de la tine sau de la alte persoane ca l inselai. daca a aflat de la tine... este ok pentru ca arata ca ai mustrari de constiinta si ca regreti ceea ce ai facut si ca, in ciuda faptului ca ai inselat, te ai oprit. este de apreciat gestul pentru ca unele fete cred ca o pot tine la nesfarsit. chiar daca e tarziu, este bine si atunci decat niciodata. in caz ca a aflat de la alte persoane si tu doar i ai confirmat ca este adevarat, atunci treaba se complica. e si normal ca omul sa si piarda increderea totala in tine ( asta daca avea 100% incredere n tine).
se simte ranit si tradat si nu mai stie ce sa faca, cum sa reactioneze, plus ca presuun ca in cercul vostru de cunostinte exista si barfe si mici rautati... e total normal. omul pur si simplu vrea sa si clarifice situatie. este evident ca insemni mult pentru el din moment ce a decis sa nu va despartiti si ca te iubeste cu adevarat, dar nu te speria pentru ca are nevoie de timp. timp pentru el sa si carifice sentimentele fata de tine, sa stie ce sa faca de acum in colo, sa fie pregatit, si sa si ridice un scut pentru ca de acum tu vei duce o lupta continua sa i recastigi increderea.
stii cum e. increderea o castigi treptat, dar o pierzi in 2 secunde. mai greu e s o recastigi. daca tu il iubesti si vrei sa continuati, nu doar de dragul obisnuintei sau ca asa trebuie s afie sau ce alt motiv mai e, sa te astepti sa fie mai rece cu tine.
si cred ca samburele problemei la voi si al faptei tale a fost lipsa de comunicare. vorbiti! spuneti va unuia celuilalt ce va doare ce va deranjaza, cum ar fi relatia ideala in mintea ta, ce lucruri ai vrea sa schimbi, si ce sa pastrezi, ce vrei nou si din astea. so, my dear, vorbeste cu el. pe mess sau la telefon sau pe mail prin orice sursa la care aveti acces, incearca sa i explici situatia din punctul tau de vedere, nu te enerva, nu i aduce reprosusri, doar ii spui ce a gresit el( evident ca si el a gresit ca altfel nu l inselai) si ca ai vrea sa fie totul ok, dar si ca esti dispusa sa lupti pentru a recapata ceea ce ai pierdut!
so, acorda i timpul de care are nevoie, si in acelasi timp gandeste te si tu la tine, la relatia voastra si la situatia in care sunteti. poate lisa lui din tara este o ocazie prielnik pentru amandoi sa va refaceti emotional si sa incepeti de la capat sau de unde considerati voi.
in cazul in care el hotaraste s apuna capat, fii puternica. asta e nu esti singura nici ultima care trece prin asta. trebuie sa fii puternica si sa ai incredere n tine. nu te lua dupa ce spune x sau y tu stii ce i cporect si bine pentru tine si nimenu nu poate sa te condamne pentru asta. demonstreaza i ca a pierdut o fata pe cinste si ca o sa regrete.
dar eu sper la varianata mai optimista. bafta multa!
Pai, daca tineai asa de mult la el nu l-ai fi inselat. Nu stiu ce sa-ti zic, lasa timpul sa le rezolve pe toate, daca e sa mai fiti impreuna veti fi cand se va intoarce. Poate aveti nevoie de putin timp ca sa aflati ce aveti de gand sa faceti in continuare.
Ar trebui sa-l uiti chiar daca va impacati o sa-ti reproseze tot timpul ca l-ai inselat
Nu conteaza ca acum sinteti la distanta, la distanta tot exista dragoste, si cind se va intoarce cere-i iertare si demonstreaza-i ca il iubesti. Crede-ma functioneaza...bafta.
Nu va mai inselati barbatii daca ii iubiti oricat de mare ar fi tentatia care de fapt, n-ar trebui sa fie daca te-a iertat si acum s-a sucit... e altceva are el alte motive... dar dc sa fie el motivul despartirii voastre, nu? pa pa
Eu una nu cred ca asta e motivul ca la-i anselat cred ca e altul si nu vrea sa -ti spuna
Ghem,
doar ii spui ce a gresit el( evident ca si el a gresit ca altfel nu l inselai)
Cum adica el a gresit? Si drept pedeapsa a primit un inselat? Cum vine asta ca zau daca o inteleg.Deci daca un barbat greseste fata de o femeie (asta neimplicand infidelitatea. ori violenta de orice fel, pentru ca nu e cazul la aceasta problema) el primeste drept pedeapsa o inselare? ciudat punct de vedere.
Ai avut o relatie? Bine spus ai avut o relatie. Daca el te va primii inapoi sa nu te astepti la cine stie. Daca ai comis-o odata e foarte posibil sa o comiti si a doua oara.Si atunci daca scapi nebatuta, nemaltratata si nebatjocorita sa spui multumesc fortei superioare.
Ata care se innoada nu tine. Asa ca ar fi bine sa va despartiti. Mai devreme sau mai tarziu o sa ti se reproseze fapta pe care ai facut-o. Asta este! Decat reprosuri mai bine lipsa.