| stefania_8650 a întrebat:

Am avut pana acum cativa prieteni, am incercat sa ma sarut cu ei dar nu st ce a iesit. Mi-e rusinesa spun cuiva ca eu de fapt nu stiu sa sarut, am 16 ani, ma uit in jur si toate prietenele mele si-au inceput si viata sexuala eu nu vreau asta, vreau decat sa invat sa sarut calumea. Acum imi place de un tip foarte tare, el vrea sa fim impreuna insa nu pot pentru. ca el crede ca eu sunt foarte experimentata in ale sarutului. explicati-mi si mie cand el imi baga limba eu ce fac?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Faci si tu la fel! Asata este sarutul frantuzesc. Dar nu este neaparat singurul fel de a saruta. Te poti saruta si numai cu buzele! In sarutul frantuzesc, cate o data se exagereaza si te trezesti cu limba "domnului" in fundul gatului, de devine scarbos! Eu am parasit pe cineva, tocmai pentru ca nu-mi placea ce facea cu limba in gura mea! Prin selectie naturala o sa-ti dai si tu seama cum se saruta in asa fel incat sa te infioare de placere nu de sila!

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce probleme iti mai faci turaised eyebrows
In primul rand nu cred ca tipul ala va sari direct si te va saruta french.Credlaughing
Intr-o relatie sunt chestii mult mai importante decat asta.Sarutul se invata in timp, nu ai cum sa stii totul din prima asa ca relax, take it easyhee hee

| TąNyą a răspuns:

Hmm sti cum lingi inghetata, nu? Asa faci si tu cand el intra te duci si tu cu limbuta hmm nu prea stiu cum sa explic f bine

| tia a răspuns:

Faci si tu la fel. Adica faci ce simti pe moment.
Bafta!

| matt25 a răspuns:

Haide mai Stefania... ai niste probleme existentiale. Iar noua ne este greu sa iti explicam ce sa faci cu propria ta limba. Dar, nu este nicio filosofie sa saruti. Da unii saruta mai bine ca altii, dar o sa iti dai seama ce trebuie sa faci la momentul oportun, deci stai linistita. :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te aicii si iti va fi bine! :)) http://www.youtube.com/watch?v=v1E3svyFpik&feature=related