Stii.cred ca cel mai bine ar fi sa iti cauti un baiat de varsta ta sau macar aproape de varsta ta.nu crezi ca e cam mult o fetita de 15 ani cu un baiat care parerea mea la 25 ani ar trebui sa isi gaseasca o sotie ceva cunosc un caz asemanator.numai ca prietena mea avea 17 ani si baiatul 26.si nu a tinut in primul rand din cauza diferentei de varsta. apoi ca el era mai tot timpul la munca si peste un an ea trebuie sa pleca la facultate si atunci ce o sa faca... s-a certat si cu parintii si cu fratele ei din cauza aceasta si acum regreta oarecum.si'a gasit un baiat cu doar 2ani mai mare decat ea si sunt f fericiti impreuna sfatul meu e ca asa ar trebui sa faci si tu.pentru ca eu garantez ca asta nu o sa tine si decat sa iti pierzi timpul cu un baiat atat de mare, si sa te certi si cu familia ta din cauza asta mai bine cauti un baiat potrivit pentru tine.esti tanara.traieste-ti viata!:*
Eu am 11 ani iar prietenul meu are 14 ani, il iubesc foarte mult si el ma iubeste pe mine, insa prietena mea nu il suporta, si ma pune sa aleg dintre el si ea, iar eu nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati daca aveti vreun raspuns va implor deoarece in ambele cazuri voi avea de suverit. Ce sa fac?
Du-te undeva si su nal cand si ca nu e lamunca sa nu te urmareasca fratetu, apoi ii inbunezi pe amandoi dupa aia pe parinti, daca nu merge asteapta pana la 18 ani da tu tine legatura cu el ca si iubiti
Diorrus întreabă: