anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un prieten de care m-am atasat foarte mult...la inceput a fost totul ok.Ne simteam foarte bine impreuna.pana ce si-a facut intrarea o fata cu care el trebuia sa fie impreuna inainte de a ma cunoaste pe mine!
Vazand ca ma tot enerveaza cu ea."ca I. in sus.ca I. in jos. L-am intrebat daca ii pare rau ca nu s-a combinat cu ea...si mi-a zis da. pentru ca a fost nesimtit.si nu a bagat-o in seama!straight face

Eu mi-am dat seama ca nu are rost.si i-am zis ok.in cazul asta e mai bine sa nu mai continuam.si el nu a zis nici da.nici nu!

Acum.va intreb.cum pot sa-l fac sa regrete ce a zis atunci.si sa-i para rau ca ne-am desp! vreau solutii! multumesc.laughing

1 răspuns:
| Hmmmm a răspuns:

De ce ai vrea sa regrete ca nu te-a ales pe tine? nu merita sa faci asta.
fi matura si renunta, lasa-l in pace sa isi faca propria viata.lasa-l sa faca ce vrea, fara tine.asta inseama ca un om e liber: are dreptul sa decida ce e mai bine pentru el. el a decis ca cel mai bine pentru el este sa nu fie cu tine.de ce ai vrea tu sa ii iei din libertatea asta? daca tu ai fi in locul lui si el ar vrea sa se razbune ti-ar conveni?
hai sa ne maturizam si sa incercam sa intelegem ca nu e atat de tragic faptul ca cineva ne-a refuzat.suntem oameni, avem unele drepturi iar unul dintre acele drepturi este de a refuza si de a ne trai viata asa cum vrem.si tu ai refuzat tipi la viata ta, nu?
daca vei incerca sa te rezbuni nu vei face nimic altceva decat sa te chinui degeaba.nu traim in telenovele, asa ca oricat de mult rau i-ai face si oricat ar regreta nu se va intoarce la tine.decizia a fost luata si daca el credea ca mai exista o sansa pentru ceva nu renunta din prima. o sa iti faci mai mult rau tie decat lui.gandeste-te bine inainte sa faci ceva.
daca e sa regrete ceva si sa isi dea seama ca a facut o greseala isi va da seama singur la un moment dat si se va intoarce el singurel, de buna voie la tine.