anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un vis ciudat.Brusc ma trezesc ca conduceam o masina (nu era masina care o am eu) si eram la o intersectie de 2 minute distanta fata de blocul unde locuiesc si bursc observ o alta masina ca vine spre mine si ma loveste dupa care se opreste in gard.Masina care m-a lovit era facuta praf iar ce e ciudat masina nu avea sofer! Eram speriat unde e soferul si cum e posibil ca masina sa fi intrat in mine? Am pus mana pe telefon si am sunat la politie sa declar accident rutier, mi-a raspuns o femeie si ma intreaba ce s-a intamplat, eu m-am prezentat si am spus exact ce s-a intamplat si ca masina e facuta praf si soferul lipseste.Vorbind la telefon cu politista mi-am dat seama ca povestea mea nu are nici o logica si ca sunt inregistrat. Politista a observat ca sunt agitat si speriat si mi-a spus sa ma calmez si sa vin la sectia de politie sa dau declaratie pentru ca ei nu vin la locul accidentului. Poftim? Si a inchis dupa care am vazut negru in fata ochilor ca si cum cineva ma lovise in cap din spate si am luat dauna totala.M-am trezit intr-o incapere ciudata cu un tv cu tub ( din ala patrat) in fata, o masa unde era pus acel tv si un scaun plus o usa.In tv se vedea o femeie care a inceput sa vorbeasca cu mine si sa-mi spuna ca voi fi omorat pentru ca in viitorul ei s-a descoperit clonarea genomului sau ceva de genul si eu trebuie sa numai exist pentru a se naste o persoana mai buna.M-am speriat cand a intrat pe usa unde eram o alta femeie parca din anii 70-80, creata, slaba, inalta si frumoasa.Aceeasi femeie a intrat pe aceeasi usa in aceeasi incapere in tv doar ca acolo nu eram eu ci femeia care imi povestea ca voi muri si brusc tv-ul s-a inchis si mi-am vazut fata in ecranul tv-ul si nu eram eu dar parca semana cu mine si m-am speriat si m-a trezit alarma de la telefon.Stau si ma gandesc daca am vazut un film sau ceva asemanator de curand dar nu... exista posibilitatea viselor sa fie dintr-o viata anterioara sau a unei lumi paralele? Exista posibilitatea sa fie adevarat si nu doar un vis? Simt ca, parca mi-a fost trimis un mesaj! Ce ciudat.

2 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Vrei sa stii daca a fost o premonitie? Foarte putin probabil.
Cat despre vieti paralele sau anterioare nu stiu ce sa zic. Eu nu cred. Ai asociat tu cate ceva si a iesit asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca masinsa era pe pilot automat, deci un vis din viitor