| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Am avut un vis ciudat. dae va roooooooooooog sa nu va radeti! E despre dragonul american.Ala din desene m am uitat cu fratele meu ieri seara.Chit ca sunt fata am visat ca sunt dragonul american.Deci inca o data nu va radeti va rog! Am visat ca eram dragonul american si ca toti vroiau sa imi fure puterile(mai ezact am visat ca is baiat). Si ca fata aia, cum o chema...rose dorme la mine ca nu o primea unchesul ei. Apoi nu stiu de ce si ea a vrut sa imi fure puterile. Dar era mai ciudat cu puterile ca aveam 100% si apoi ea si a cerut scuze si am intrebat o ceva de genul,, promiti ca e ultima data?" si ea a zis ca da(a reusit sa imi fura 900% din puteri). Eu i am aratat ca inca pot fi dragon.Si cand m am trezit simteam nevoia chiar sa fiu asa. ce sa fac?

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Buna!

E ceva normal ca in urma vizionarii unei desene, sa ai vise in aceea noapte, sau in nopti repetate.sa-ti zic ce am patit eu!

M-am uitat la "Uninvited" si cand am adormit, am avut un vis la fel de ciudat, parca era cu Anna si eu eram cea care am ajutat-o pe Anna sa o omoare pe blonda aia!

E ceva normal, nu te panica!

| Yoanna_4969 a răspuns:

Eee, o sa treaca

Stiu senzatia. De obicei eu visam ca eram cu un baiat si a doua zi vroiam sa fiu exact cu acela din vis, pentru ca aveam o stare nasoala rau.
Incearca sa te uiti la altceva, nu te mai gandi... Maine-piomaine nici nu o sa stii ce a fostwinking

| nicoleta01 a răspuns:

Nu ai ce face nu? stiu senzatia dar nici chiar asa

| 3ntzz a răspuns:

Sa te travestesti laughing rolling on the floor LOL presupun ca si uh ai ras putintel cand te-ai trezit nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calculul matematic.
Din 100% nu poate sa-ti ia 900%.
Fata e tot fata...