| CorinaReg19 a întrebat:

Am avut un vis oribil! Am visat ca eu si iubitul meu impachetam femei moarte goale (tinere necunoscute), una peste alta in valize mari. erau doar pana la jumatate corpurile si nu aveau mult sange pe ele. Dar eu ma muradrisem la un mom dat de sange si i-am spui lui ca nu mai pot sa fac asta. Stiu ca m am dus la baie sa ma spal pe maini de sange. ( si acum ca va povestesc asta, mi a venit in minte imaginea de dupa amiaza ca am gatit carne de vita si porc si m am spalat pe maini exact ca in vis). i am zis in vis prietenului meu ca inchid ochii si imi aparea imaginea lor in minte. apoi el mi-a zis ca nu-i problema ca avem si produse de panificatie de impachtat etc. Exact cand sa il intreb ce facem cu valizele astea, m-am trezit.
Intrebarea mea suna asa : pe internet am gasit doar ca sangele pe maini inseamna ghinion in afaceri. dar nu am cum sa am parte de ghinion pentru ca munca este pe un plan foarte indepartat. inca sunt in scoala vreau sa fac scoala de lb germana apoi de sofera apoi de cosmetician. asta inseamna 2-3 ani. deci nu pot lua in seama ce scrie pe net. si mai e ceva. tocmai am vazut o lumina puternica in geam. si am observat ca imi bate luna plina exact in fereastra. am auzit ca atunci cand e luna plina, poti avea vise ciudate. practic nu cer o interpretare a visului si njci nu cer sfaturi de genul nu mai crede in vise. asta trebuia sa mi se spuna de mica, acum e prea tarziu,... aveti ceva de zis in legatura cu visul meu? poate sa ma mai bine-dispuneti? sad
multumesc

Răspuns Câştigător
| gheorghe12345 a răspuns:

Probabil asta inseamna ca prietenul tau care nu ne-ai spus cati ani are
Esti sigura ca il cunosti bine
Poate el se ocupa cu afaceri ilegale.
Stiu am niste ganduri foarte ciudate.
Dar poate asa e.
Poate el se ocupa cu ceva cu care tu nu ai fi de acord

1 răspuns:
| Gordon_Drake_1997 a răspuns:

Poate te-ai uitat la un film horror sau sadic si ai avut cosmarul acela