| cocosnucifera a întrebat:

Am banchetul peste o luna si nu stiu ce rochie sa-mi iau. Am 14 ani, in inaltime 1, 34 si sunt foarte slaba. In general imi vin hainele de la copii. Acum vreau o rochie frumoasa, problema e ca imi vine marimea 34, dar nu mereu, si mai e si greu de gasit, iar marimea 32 ce sa mai zic. Deci poate stiti voi un magazin prin Bucuresti unde sa gasesc. M-am uitat la Orsay si am gasit ceva, dar ar mai trebui modificata sad
Fundita cine ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| Catalinutza05 a răspuns:

Daca nu gasesti alta eu zic sa o modifici paia... Incearca totusi si la H&M si la C&A...

2 răspunsuri:
| cocosnucifera explică:

1,54 ma scuzati

| clabo a răspuns:

Tot vine cadura, iar banchetul o sa fie cu singuranta intr-o zi calduroasa. Eu iti propun sa te mai uiti si prin magazinele acestea mici, nu neaparat H&M sau Orsay si eu am avut banchetul si eram foarte disperata dupa magazinele astea mari unde erau numai prostii laughing. Te-ai putea orienta spre... de exemplu o bluzita de matase sau un material mai usor si volanat, putin mai lunga, peste fund si niste colanti negri cu niste pantofi cu toc, vei arata extraordinar si foarte elegant, mai ales daca vei avea si un mic decolteu cu un sutien ce sa-ti ridice putin (nu exagera!) sanii. Sau o rochie tot asa, mai deschisa si simpluta, mai ales daca esti slabuta vei arata foarte bine...Din nou, iti spun sa te uiti la toate magazinele, nu doar cele din mall-uri, ai putea fi surprinsa la cate lucruri frumoase gasestiwinking