| ToTheLight a întrebat:

Am barba la 16 ani ( o am de la 15 ).Nu ma rad cu bicul(razer) daca asta intrebati... in general sunt un om paros laughing nu pot sa zic ca imi place foarteee mult, am par mare si pe piept si pe picioare.In fine, imi dau barba jos cu o masina de tuns,raman firele foarte mici dar vizibile, creste relativ repede,la o saptamana deja e maricica.Mie imi place cu barba dar problema e ca dupa o saptamana parul de pe barba incepe sa fie aspru, barba mea nu are o forma deoarece nu am lasat-o niciodata sa creasca, pe gat sunt zone unde sunt mai multe fire de par si alte zone cu mai putine ( se vede o diferenta mica )
Intrebarea mea este cum as putea avea o barba constanta(sa aiba o forma anume) iar parul meu dupa ce creste o saptamana sa nu mai devina aspru?

3 răspunsuri:
| zwargolak a răspuns:

N-ai ce sa-i mai faci. rade-te mai rar. cu cat te razi mai des, cu atata va creste mai aspru.
asa e corpul tau creat

| mko a răspuns:

Incearca sa folosesti ceara, in felul acesta vei putea micsora volumul de par si iti va creste mai greu si cat de cat uniform

| Medeea170 a răspuns:

Ia o cu bigu va creste mai deasa. si repedelaughing dar pentru asprime nu aice s ai faci laughing