A crezut ca erai beată şi a zis toate lucrurile alea făra să ştie că tu ai aruncat de fapt berea(câtă risipă!) şi nu ai băut'o.De unde să ştie săracul om că te prefaci? Mna sari pe el dacă asta vroiai să auzi, te place
Aveam un coleg de serviciu care, atunci cand unul din noi ne povestea ceva el tragea cu urcehea si ne zicea "lasa, sa va zic eu cum vi s-a intamplat" adica el stia mai mult decat noi carora ni se intamplase respectiva intamplare.
Acum tu vii exact invers si ne provoci sa ne inchipuim cum ti s-ar fi intamplat tie. Sunt o sumedenie de amanunte pe care tu poate nu le-ai observat iar noi nu avem de unde sa stim.
La prima vedere, prietenul tau este un baiat de isprava, iar tu vrei sa il necajesti complet gratuit. In plus mai si faci fite. Daca continui asa o sa ramai cu buza umflata si cu fitele, dar fara pretenul tau. Te-ai gandit ca s-ar putea sa citeasca intamplarea asta?
Nu vad de ce sa minta! Si la cat de grijuliu a fost cu tine, putea sa-si bata joc de tine daca tot erai,, beata,, la el acasa Eu zic ca a fost sincer!
Eu cred ca el si'a dat seama ca te prefaci, nu uita ca sunt baieti si au mai multa experienta in "arta"asta
chiftelutacrocanta întreabă:
Denisa întreabă: