Pe langa ce au spus userii de mai sus, nu uita sa bei apa, multa apa, hidrateaza-ti organismul, daca ai gura uscata ti se usuca si buzele!
Ar fi bine sa mergi si la un medic, sa afli cauza, asa vei sti cel mai bine cum sa tratezi!
Foloseste STRUGUREL (de la un magazin de cosmetice) sau crema din galbenele de la farmacie.
Nu_ti mai musca buzele in primul rand...si cauta la farmacie crema pe baza de plante... din galbenele...are un efect rapid...si te fereste...de alte iritatii
Încearcă cu o fiolă de vitamina A. O spargi cu grijă (şi o goleşti într-o sticluţă ca să o poţi ţine în frigider) şi-ţi tamponezi zona iritată de câteva ori pe zi. O poţi lua de la orice farmacie şi nu costă mult
Este clar ca hidratarea tinde spre 0, bea mai multe lichide, foloseste local tamponari cu ulei de masline, lasa deoparte pentru o perioada produsele cosmetice si ai mai multa grija la alimentatie, produse de tip chipsuri, ketchup, supe instant sunt pline de conservanti si evident foarte daunatoare, se impune si vizita la medicul de familie pentru o trimitere la analize de sange, cele pentru ficat in special! sanatate!
Foloseste strugurel sau luciu de buze. Daca nu, pune putina miere de albine pe buze si las-o sa actioneze
Deci puneti pe buza un strat gros de miere si las-o sa actionez.am avut si eu aceeasi problema si mi-a trecut cu miere
Bună.
Lipsa acută de lichide din organism își spun cuvântul.
Consumă lichide neacidulte (eviți balonarea), morcov crud (conține beta-caroten, bun pentru piele), lapte.
Seara când te culci, unge buzele cu ulei de măsline, este un puternic hidratant.
În cursul zilei un strugurel, o cremă pe bază de gălbenele sau mușețel.
Dacă nu apare niciun semn pozitiv de vindecare, mergi la medicul dermatolog.
Buze sănătoase.
Pa, pa.
BlackTear întreabă:
Elenastoica9 întreabă: