Skinoren e foarte bun. De exemplu mie cand imi apare un cos ma dou cu Skinoren pe el si trece foarte repede.
Eu de cativa ani am tot folosit skinoren...la inceput si-a facut efectul dar cu timpul tenul meu s-a obisnuit cu el si nu si-a mai facut efectul.De gresit am gresit si eu pentru ca dupa cateva luni nu am facut pauza, nu l-am intrerupt.Acum folosesc isotrexin pentru ca skinorenul nu isi mai face efectul.Azitrox nu am luat dar in cea mai mare cantitate contine azitromicina, pe care am folosit-o si eu.Personal am fost incantata de azitromicina, am luat 2 luni cu intrerupere de o luna, eu aveam cosuri si pe fata si pe spate si cele de pe fata nu mi-au trecut f mult insa intr-o luna de zile aveam pieptul si pielea de pe spate foarte fina, fara urma de un cos.Partea mai putin placuta este ca costa destul de mult, adica azitromicina pe care o luam eu era cam 55 ron si avea 3 pastile, cred ca si azitrox este la fel.
In legatura cu argila este bine daca te apuci sa bei cate un pahar pe zi.Si eu am inceptut intr-un timp dar am renuntat pentru ca avea un gust ingrozitor pe fata isi face efectul destul de bine,adica eu mi-am facut de cateva ori insa am incetat sa o folosesc pentru ca imi albea fata foarte tare si pentru ca eu am pielea mai inchisa se vedea urat contrastul dintre culoarea mea naturala si fata care devenise alba.
In legatura cu nedumerirea ta tin sa iti mentionez ca o luna de zile se foloseste de obicei, deci nu iti face griji, acestea nu iti vor face rau daca le vei lua pe toate.
Sper ca azitrox (care daca e ca si azitromicna adica daca are 3 pastile) il iei doar 3 zile si dupa aceea faci pauza 7 zile pentru ca este un atibiotic care se pastreaza in corp.
Ar mai fi inca ceva ...azitrox e puternic pentru stomac si de aceea pe langa faptul ca trebuie sa mananci bine cand il iei ar fi bine sa iei si niste pastile care protejeaza stomacul pentru ca te va arde foarte tare si iti va ataca ficatul, incearca orice chiar si ranitidina e buna.
Numai bine si sper sa iti treaca rapid.