1. cosurile nu au cum sa se duca cu apa, eu am o crema de la Vichy speciala pentru cosuri, pentru ca si eu am cateva pe frunte, si ma spal pe fata bine, dupa aia imi prind parul (am breton) si imi storc fiecare cos, dupa aia ma dau cu crema.si pana dimineata cateva dispar si asa fac in fiecare seara iar acum mai am doar cateva vreo 3 4...
2. cu demacheant nu cred ca se duc, demacheamtul de demacheaza de farduri
3. ti-am sp mai sus cate ceva (sper sa te ajute).
4. cearcanele nu se duc cu apa.
5. cearcanele se fac de la oboseala, seara nu te mai culca tarziu, ziua incearca sa dormi macar o ora 2. pentru ca nu mai fi obosita si asa o sa dispara si cearcanele, ele se mai pot ascunde si cu fond de ten succes si sper ca te-am ajutat cu ceva funda?
Bună.
Și pe mine m-ai zăpăcit!
Mergi la medicul de familie/școală și cere sfatul, nu toate medicamentele funcționează la fel.
Pa, pa.
1.Cosurile nu se duc cu apa
2.Nu se duc cu demachiant. Am incercat eu ...si mi s-au facut mai mari si mi-au aparut mai multe
3.Nu stiu. Dar eu zic sa iti cumperi de la farmacie solutie pentru cosuri. Te duci si ceri la farmacista solutie sa iti dispara cosurile.{nu ii mai stiu numele solutiei.}
4.NU!
5.Tot cu o crema sau solutie.tot la farmacie {ti-asi zice si numele, dar nu il mai stiu}
M-ai zapacit!
Esti la pubertate deci este normal ca sa iti para cosuri, in primul rand ca sa iti treaca trebuie sa ai grija de tine adica: sa nu mai mananci atat de multa ciocolata, mai usor cu cartofii prajiti sau fast=food, in special prajeli si evita sa iti mai atingi fata cu mana
apoi
trebuie sa ai o igiena cat mai riguroasa, adica sa ia grija de tine sa fii curat-curata
apoi
dupa ce ai facut toate astea poti incerca:
Zynerit- eu am incercat dar nu am observat nimi
Skinoren- la unii are eficacitate
Mibazon- este de uz veterinar, se gaseste mai greu in farmaciile normale dar il gasesti in cele veterinare
stiu multe persoane care il folosesc si se smit mai bine
Insa il aplici doar in locul cu problema, nu intinzi pe toata fata, ai grija sa nu te expui la soare- s-ar putea sa se declanseze niste reactii alergice, si nu abuza de el-adica il folosesti la nevoie.
Da dar ma dispera! De 2 ani am cearcane si cosuri
Cearcanele eh. Dorm cam vreo 8-9 ore noapte si ma mai odihnesc cand vin de la scoala unero 4-5 ore cand sunt obosita alteori 2-3... Breton n`am. nu stiu ce sa fac. Si de cremele astea mi'e frica. Cum v'am zis. La cosuri. Mi'e frica sa ma dau cu ele ca nu cumva sa mi se faca mai multe...