| Yosii a întrebat:

Am cateva intrebari pentru voibatting eyelashes :
1. Ce le place baietilor la fete?
2.Care este cel mai preferat de baieti num. de fata? laughing
3.De ce un baiat vrea sa te faca geloasa laughing)))?
4.Care sunt mai frumoasa blondele sau brunetele?
5. Fetele sunt mai frumoase cu : doar cu rimel. sau. doar cu strugurel (pe buze). nu vreau sa le alegeti pe ambele vreau doar 1 dnintre ele.

Merccii. funda rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| KiduuHereXp a răspuns:

Il doare capubatting eyelashes.Nu'l baga in seama oh go on.
Siii acum iti raspund si eu :d. :
1.Paiiii sa vedem: corpul, fata, si interiorul :d.
2.Sunt multe.Toti au preferinte diferite.
3.Pentru ca asa's baietii.
4.Brunetele,logic laughing.
5.Paii. Aici nu prea pot sa aleg, dar as prefera strugurelul.Pentru ca, cu rimel nu te poti da oriunde mergi spre exemplu la scoala nu te prea lasa laughing.

Pa, pa:*!

2 răspunsuri:
| Yosii explică:

Hai sa-ti spun si eu ceva.
1. nu iti dau funda
dc?
pentru ca ai TPU copile. sh ce ti s-a parut ca nu am scris bine? poate ca am gresit si eu pe undeva. se mai intampla nu? straight face
2. Chiar nu stii ce e rimelu? ...mdaa. pai daca nu stii nu mai rasp la intrebare asta.
3. pa

| Sp1kE a răspuns:

I.Nu sti sa scrii bine.
II.Pui multe intrebari.
Iar acum sa iti raspund cat de cat ca majitatea intrebarilor is un pic prea...
1.De la Corp...Pana la ce e in interior...Mie sincer imi place o fata mai mult dupa cum se comporta si mai putin dupa cum arata, adica sa nu fie urata cu spume da si daca e mai slabutza asa dar draguta si are un suflet mare o ador.
2.Nume preferat? Nu prea exista dar iti spun asa ar putea fi...Andra? Bianca? Cristina? etc. is multe nume care le plac tuturor.
3.Ca asa e natura unui baiat...Nu a tuturor dar in marea majoritate
4.Blonde? Brunete? Roscate? Ti-am spus mai mult conteaza interiorul
5.Asta e o intrebare un pic un pic un pic cam timpita recunosti nu?laughing.La asta as spune rimel?(kit ca nu stiu ce e alabig grin)