1.Nu pun intrebari de genul.
2.Vezi raspunsul 1
3.Indestul,cand vad ca nu am nici o sansa sa le gasesc.
Mda...ai dreptate aici, dar degeaba...este site pentru toti.cica.
E Romania, iar oamenii inapti si copii indragostiti la 11 ani care intreaba cum se suge p**a domina, din pacate.asta e site pentru toti,nu sunt criterii sau reguli(e,sunt unele,dar dracu le respecta,ca daca lear respecta n-ar mai fi asa plin site-ul cu idiotenii).si chiar daca ar fi banati toti dobitocii ar veni altii in locu lor, ca asa e aici, moare unu si vin 3 in locu lui.eu daca vad vreo intrebare stupida fac 2 lucruri:ori ma amuz(mai bine zis imi bat joc) in ultimu hal,facand misto de cel care intreaba, cu ironii la maxim, ori nu rasp deloc si ma uit la altceva.iti sugerez sa faci la fel.astia cu statusuri de dragoste si care pun intrebari numa despre mess si facebook o sa ajungi niste copii care traiesc in lumea virtuala, o sa ajunga sa-si puna net si in WC ca sa poa` sa,, cetuiasca" pe facebuci si mess.asta e, nu avem ce face.ma bucur totusi ca mai sunt si unii oameni ramasi pe aici care sunt cu capu` pe umeri si gandesc limpede.
Frate sunt complet de acord cu tine, nici mie nu imi plac oamenii prosti dar imi place sa ii ajut pe aia care chiar au o problema (in afara de cretinism) si sti ce ma mai enerveaza? cersetorii de FUNDE, peste tot vad numai FUNDA? pentru cele mai penale raspunsuri.
Respect.
MihaelaMihaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: