| mardeamor a întrebat:

Am cateva vergeturi 3-4 jos pe picior si se vede aiurea ca port mereu vara fuste ori pantaloni scurtisadeu sunt slaba nu inteleg de ce mi-a aparut dar in alta parte nu am.As vrea sa stiu daca dau cu putin fond de ten pe ele mai se vad? Adica atunci cand ies prin oras imi dau putin sa nu se mai vada, are ceva? E bun fondul de ten lichid?

3 răspunsuri:
| cristina4love a răspuns:

Si eu la fel.Tot slaba sunt.Nu vad de ce au aparut.Foarte incapatanate aceste vergeturi.Nu cred ca are nimic(eu am incercat cu diferite creme anti vergeturi si nimic). Fondul de ten le va face mai putin vizibile.Eu cred ca nu are nimichappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vergeturile despre care vorbesti tuh nu apar intotdeauna datorita faptului ca te ingrasi pot aparea si datorita faptului ca ai slabitsadsunt tesuturi moarte ale pieliihappycare plesnesc cand sunt suprasolicitate... exista tratamente pentru ele care le regenereazasi legasesti in farmacii

| barbiedoll a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, insa la mine au aparut si pe picioare, si in zona axiala, si pe spate.De asemenea, sunt foarte slaba, dar se pare ca aceste vergeturi apar din cauz atipului de piele, care la mine este foarte elastica si uscata, fara o secreti suficienta de uleiuri naturale.Nu cred ca putem face ceva sa le eliminam, insa ca solutie temporara este destul de bun fondul de ten.