Acum cateva luni ma aflam in aceeasi stare. Eu iti recomand aceasta metoda pe care am folosit-o si eu, mie mi-au trecut toate cosurile! Mergi la medicul de familie si ii spui sa iti scrie : ZYNERIT. Este o solutie, mai exact un antibiotic cu care te dai dimineata si seara pe fata. Farmacistul iti va spune mai multe. De ce ti-am spus sa mergi la medicum de familie : daca duci reteta este cu mult mai ieftin iar daca nu, costa in jur de 30-40 de lei. Iti ecomand cu caldura aceasta solutie, pe mine m-a scapat de cosuri!
Du-te la o farmacie si cere o crema pentru cosuri, eu asa am facut si mi-au disparut cosurile, insa trebuie sa te dai in fiecare seara cu ea (daca e aceeasi pe care am avut-o si eu). Oricum, iti va zice farmacista cand trebuie aplicata. Succes
Foloseste AKNESOL, este foarte bun, te dai cu el de 2 ori pe zi, adica dimineata si seara, iar daca continui sa te dai in fiecare zi cu el timp de 3 luni, nu o sa mai ai nicio problema, pentru ca te protejeaza sa nu mai apara alte cosuri. Si eu il folosesc, am inceput sa ma dau cu el de vreo luna si deja se vad rezultatele :*
Eu iti zic ceva natural.ia o lingura, bag.o in congelator, las.o ceva timp acolo apoi preseaza zona cu cosuri cu dosul lingurii
nEfOrSpEd întreabă: