| Byuuuuuu a întrebat:

Am catva timp nu am considerat chestia cu,, bff,, o prostie caci aveam o prietena buna dar nu stiu ce aveam amandoua ne certam nu mai eram peste o luna tot asa ...La un timp ne-am linistit si mai vb din cand in cand eu i-am facut ceva la un joc de-al ei ca sa ma razbun caci nu stiu sa va explic cemi facea.Acum si-a schimbat parola. Oare am facut bine? Daca da dc? Daca nu dc? Funda

Răspuns Câştigător
| Jєรรเςค a răspuns:

Sa te razbuni nu e o solutie. Ti-o spun din experienta. Daca nu mai vreti sa fiti prietene doar ignouro sau daca vrei so lovesti unde o doare iti spun eu cum. Trebuie sa afli un lucru la care ea nu se astepta pai usor de spus un " secret ". Intrebi pe unul pe altul sa mai afli cum o cred pe ea. Cei care simt ca tine spune-le doar ca ve pati ceva. Nu mai mult! Cant te asiguri ca o mare parte din acestia sunt prin clasa (daca esti la scoala) spune-i un sati de-a explicatie de ce se comporta asa cu tine. daca situatia e in favorul ei fa un " apropo... " si spui o particica din ce sti. Lumea va vedea ca greseste.

Dar daca vrei sa fiti prietene fi pur si simplu draguta. Incearca sa ocolesti subiectul. Dar daca te intreaba : "- Tu mi-ai facut aia la joc? " Raspunde pur si simplu CALMA : " Ce motiv as avea? " Apoi cand se face liniste intreab-o : " - Tu chiar ma crezi asa? "

Sper ca te-am ajutat funda? big grin Pls

2 răspunsuri:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Nu ai facut bine ptc razbunarea nu e cel mai bun mod prin care sa ti rezolvi problemna poate ca prietena ta sa supi pe tine si nu mai vrea sa vb cu tine din cauza asta cereti scuze si nu mai fa asa.

| dracusoara a răspuns:

Depinde cat d apropriate erati. daca erai mai sireata te puteai folosi d ea sh cred ca asta era o razb mai buna. daca te-am ajutat, acum iti zic pa