| sweetchocolate a întrebat:

Am cazut intr-o criza de nervistraight face Tocmai am aflat ca mama mea vitrega intentioneaza sa`mi faca cu tata un frate/sora cand vine`n tara straight face Am vazut pe facebook ca vorbea cu o prietena de a ei care e insarcinata, la o poza, si ea a zis ca atunci cand vine in tara face si ea un bebe ca vrea obligat-fortat.
Faza e ca am auzit ca ea i mai zicea tatalui "tu cand ai de gand sa faci un copil cu mine pentru ca el nu prea vroia", dar acum sunt sigura ca e ceva serios, pentru ca am mai auzit discutii intre ei de genu`.

Faza e ca nu vreau!
Eu sunt mai genu` fata lu` tata, am 14 ani si tot timpu` tata e cu mine sa`mi cumpere multe lucruri, si sa ma plimb cu mama vitrega prin mall etc.
Acum cand ma gandesc ca va mai fi un copil [ daca e fata e si mai rau ], toata atentia va fi asupra noului` nascut.

Ma gandesc ca nici nu ma va mai baga in seama.
Ce sa facangry Mor de draci!
Cand ma gandesc ca o sa am o sora/frate, toata lumea "vai ce frumos e copilu`", toata atentia va fi asupra lui, nimeni nu ma va mai baga in seama, tata cred ca nici nu isi va mai aminti sa`mi faca cadouri cum imi facea inainte, sau mama vitrega, imi facea cadouri si etc.
Acum toate, vai copilu, copilu, copilu.

Ce sa facangry

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Vende7a a răspuns:

A venit timpul sa cresti.Nu mai fi un copil razgaiat.

Răspuns utilizator avertizat
| Vende7a a răspuns (pentru sweetchocolate):

Cu placere.