In tabara :
La masa ne daduse la desert ciocolata si cate o sticla de 1 L de apa.Si la masa tot ne puneam sare unu' altuia in mancare, sau mancare in apa . Intr'o seara, baietii nu aveau nici apa nici mancare, au venit la noi in apa si au venit si ne'au luat tot ce aveam in camera, in 40 de secunde era pustiu pe acolo . pe masa aveam vreo 9/10 sticle cu apa. Vin baietii si iau una la nimereala. Au luat'o pe aia cu sare . Apoi le-am zis ca nu mai avem nimic, si au venit din nou si erau cateva pachete goale de biscuitipe masa. Intra astia in camera repede: - I'auite ma si astea cica n; au mancare! se uita mai bine si cica: ah. gol... )))))
Haios? am facut cu prietenele mele misto la telefon, de fapt ele au facut si au nimerit la un comandant de politie :p . Sau eu si fetele ne uitam la filme de groaza iar o fata vroia neaparat sa se sperie si afcea eu vreau sa ma speri cum nu m-am speriat in viata mea, sa fac pe mine, si in timp ce ea cauta filme care sa o sperie a dat peste un filmulet mic si canta un cantec straniu dupa care BOO! A aparut o fata de speriat si aia sa cada cu tot cu scaun jos! :p . atat!
Deci:eram intr-o seara in sufragerie si trebuia sa duc o perna in camera mea cand...Ghici! Era o pisica p masa din bucatarie)))!(eu stau la parter)
Era din aia neagra si daca ai stii ce m-am speriat...)Lu' aia ii era foame si cred ca a simtit miros de mancare.
Ofer smecherii,ponturi si programe functionabile 100% la preturi foarte reduse pentru toate apratele si jocurile din gama Admiral, Gaminator, Apex & Platinum. Pentru mai multe informatii da-ti add la slotgames.hack !
Optimus7 întreabă: