| AndreeaRullz a întrebat:

Am chiulit azi de la religie pentru ca n-am avut chef, si diriga mi-o facut crize si o zis sa o sune tatalaughing
Ce sa fac?big grin
Cum sa ma scot tongue?

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Sau poti spune ca "aveai musafiri" siii... te; ai patat big grin

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai nu mai chiuli si explica-i tatalui tau situatia big grin. E bine sa chiulesti asa, rareori. big grin ca dupa te obisnuiesti si nu te mai poti opri. A patit-o o colega de-a mea: 78 absente in primul semestru laughing.

| elena a răspuns:

Daca iti este teama de tata nu trebuia sa chiulesti. A fost o gluma.
Ii spui adevarul, ca nu ai vrut sa stai la ora. Problema este ce-ai facut in acest timp? Asta va trebui sa-i explici tatalui si sigur va urma promisiunea, ca n-o sa se mai intample, desi sigur se va mai intampla, dar vei scapa basma curata. Stai linistita, ca n-o sa te omoare, nu?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cel mai bine este sa fii sincera si sa spui adevarul.

| gigiro a răspuns:

Minciuna are picioare scurte, asa ca ia-o pe calea adevarului. Poti sa-i spui tatalui si de ce nu-ti place religia, eventual.

| larrii a răspuns:

Pff...laughing) pai poti spune ca ti; a fost rau, sau ca trebuia sa ajungi urgent undeva, sau ti'ai uitat ceva acasa, sau caaa ...trebuia sa iti inveti la ceva ca te asculta ziua urmatoare
altceva nu imi vine prin minte ...bafta laughing >big grin

Răspuns utilizator avertizat
| octavianpas a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa fii sincera si sa-i spui tu inainte de a primi telefonul buclucas.

| Inna_8819 a răspuns:

Heyhappy
Stai flex ca nu o sa il sunewinking
Asa fac toate dirgintele, si eu am o diriga si cand plecam toata clasa ne spune ca o sa i sune pe parintii.laughinglaughing
Si nikiodata nu`ia sunttongue. Dar assa spune ea ca sa nu mai chiuliti.
Chaw:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici ca ai alergie la ora de religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de la ora de sexologie chiulesti? andreea? nu ai pic de respect pentru niste profesori care se straduiesc sa scoata oameni din voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SPUI ca unei prietene ale tale i-a fost rau.