| SweetCandy a întrebat:

Am citit intr-o revista, cum k ar exista melodii vindecatoare, cum ar fi:
-pentru dureri de cap:Vis de dragoste de Liszt
-pentru insomnie:Canonul in re major de Pachelbel
-pentru hipertensiune:Anotimpurile de Vilaldi
etc...
voi credeti ca e adevarat...eu una am avut o migrena si am ascultat Vis de dragoste de Liszt si...surprinzator am simtit o ameliorare si dupa vreo jumatate de ora, mi-a trecut ...acum nu bag mana in foc k e devarat... dar voi ce parere aveti?happy
happy

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Stiu un caz. O fetita de 7 anishori s-a trezit din coma fredonand o melodie a formatiei * ABBA *. Mama iei luase un casetofon si o il pusese la capul fetitei.Stia ca este formatia ei preferata.
Deci, da.cred ca exista melodii vindecatoare, si nu neaparat alea care le-ai enumerat. pot fi si altele

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cred ca este adevarat.happy
Ar trebui ca cat mai multa lume sa stie astabig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si eu cred.Am auzit mai multe cazuri in care oamenii erau tratati numai din cauza muzicii happy
Muzica poate fi un bun tratament!winking

| SweetCandy explică:

Nony. da asa e, nu numai cele pe care le-am enumerat sunt mult mai multe, insa nu puteam sa le postez pe totebig grin

| SweetCandy explică:

Remembermyname era un supliment de la Romania Libera...big grin
pai pentru ce vrei sa aflii k sunt aqlo multe mel...eu te sfatuiesc sa o incerci pe cea pe care am incercat-o si eu!
pooop

| yadora a răspuns:

Ai auzit de terapia prin muzica? Nu multi practica aceasta tehnica dar e adevarat, fiindca sunt acele mesaje trimise pe undele sonore care au efect terapeutic pentru anumite afectiuni. E fain, am incercat si eu, dar ascult muzica electronica care e si mai si!

| LCD a răspuns:

Dar mai scrie si alte melodii pentru alte chestii happy k eu vreau sa incerc, te rog happy ce revista era?

| el3ctronizenT a răspuns:

Aha chiar e adevarata chestiawinking
sau cica mai e un lucru marfa laughing
daca te culci cu kastile la ureke si q o melodie sau cv. o lectie de scoala inregistrata. dimineata te trezesti k o stii p dinafara big grin

| adryan_7449 a răspuns:

Eu nu cred ca exista asa ceva...totul pleaca de la psihic. poate unde stai cu gandul ca acea melodie de vindeca...