Stiu un caz. O fetita de 7 anishori s-a trezit din coma fredonand o melodie a formatiei * ABBA *. Mama iei luase un casetofon si o il pusese la capul fetitei.Stia ca este formatia ei preferata.
Deci, da.cred ca exista melodii vindecatoare, si nu neaparat alea care le-ai enumerat. pot fi si altele
Si eu cred.Am auzit mai multe cazuri in care oamenii erau tratati numai din cauza muzicii
Muzica poate fi un bun tratament!
Nony. da asa e, nu numai cele pe care le-am enumerat sunt mult mai multe, insa nu puteam sa le postez pe tote
Remembermyname era un supliment de la Romania Libera...
pai pentru ce vrei sa aflii k sunt aqlo multe mel...eu te sfatuiesc sa o incerci pe cea pe care am incercat-o si eu!
pooop
Ai auzit de terapia prin muzica? Nu multi practica aceasta tehnica dar e adevarat, fiindca sunt acele mesaje trimise pe undele sonore care au efect terapeutic pentru anumite afectiuni. E fain, am incercat si eu, dar ascult muzica electronica care e si mai si!
Dar mai scrie si alte melodii pentru alte chestii k eu vreau sa incerc, te rog ce revista era?
Aha chiar e adevarata chestia
sau cica mai e un lucru marfa
daca te culci cu kastile la ureke si q o melodie sau cv. o lectie de scoala inregistrata. dimineata te trezesti k o stii p dinafara
Eu nu cred ca exista asa ceva...totul pleaca de la psihic. poate unde stai cu gandul ca acea melodie de vindeca...
AvalohAlyn întreabă:
DeNy012 întreabă: