Pentru ca exista fete superficiale, carora nu le pasa numa de bani Nu le baga in seama
Parintii acestor fete au fost la fel ca tine..Nu puteau arunca banii pe prostii. Din cauza asta ele au de toate, ca sa nu simta ce au simtit ei. Nici eu n-am bani de aruncat, nu merg la terase pentru un suc cu 5 lei cand pot sa iau pentru toata familia.Tin de banii ca de ochii din cap, le reprosez si parintilor cand mai iau lucruri nefolositoare, precum bere si tigari(tati). Chiar daca mami imi ia batoane de ciocolata, imi respect principiul: O sa mananc asta cand o sa-mi permit; si il dau altcuiva. Chiar daca n-am decat 2 lei in buzunar, daca cineva ar nevoie.Tu fii cu mintea si inima deschisa, iar restul'..sa vedem ce fac cand n-au.
Pentru cu niste fitoase nesimtite de bani gata.
Sa nu le bagi in seama.
Simplu, au IQ-ul mult prea mic. Sunt multe persoane pe lumea asta care traiesc doar pentru a face rau altora. Sunt rautacioase pentru ca nu le duce capul, le place sa faca mistouri d'astea ieftine. Si eu am parte de persoane din astea de se cred superioare dar nu am ce sa le fac, trebuie doar sa ignoram si sa ne simtim bine in pielea noastra. Nu banii conteaza in viata asta, tu incearca sa gasesti ep cineva care te place asa cum esti si atunci o sa te simti mai bogata ca ele.
As putea sa spun motivul comportamentului lor intr-o singura propozitie entru ca o persona cu un caracter ierftin, trebuie sa faca ceva pentru a parea valoroasa.Tu trebuie sa faci ceea ce iti place, daca nu te simti confortabil intr-un anumit mediu nu merge acolo si mai ales nu cu persoane care iti provoaca repulsie.Mall`ul nu e ceva asa ''impresionant'', ele doar incearca sa imite stilul din marile orase, deci tu stai calma, zambeste si arata`le ca tie nu iti pasa, cand te invita undeva spune`le doar ca ai ceva mai bun de facut.
Iti zic un lucru!, prietenele tale sunt amice, nu prietene daca erau nu iti reprosau ca nu ai 5 lei, am intalnit multe fete de genu, din pacate asa sunt in ziua de astazi, numai stiu si ele de un parc, ele stiu numai terase, cluburi, malluri si multe altele ca sa le vada lumea, astea sunt fetele in ziua de astazi, eu zic sa incetezi sa le mai dai atentie, cauta prietene adevarate, inchei aici, as avea multe de spus.
Numai bine.
GligoreMihai întreabă: