E superba poezia...chiar ai talent.intr-o zi poate ne inviti la odeschidere de carte. a ta. sa mai scrii:*
Felicitari. Eminescu se zvarcoleste in mormant cand vede atat talent pe fetele noastre
Mai ai de lucrat la gramatica. Zi, se scrie cu un singur i... si... tot la inceput... "Caci gura mea arde si gura taa e ca un cub de gheata " aici... ai pus gura mea si gura ta... adica amandoua... sunt, nu e... Si m-a indus in eroare versul urmator... Pentru ca dupa ce zici ca gura ta este ca un cub de gheata spui "stinge-o"... Stingi ceva ce arde, nu ceva ce e inghetat - cel putin in viziunea mea... In rest... nu am ce comenta, sunt versurile tale, trairile tale, gandurile si sentimentele tale. Daca nu vrei sa faci o cariera din asta e important sa le inteleaga persoana careia ii sunt dedicate.
Imi retrag comentariu... Am ratat un cuvant... Probabil sunt obosita. Scuze!
Imi place
dar...sa-ti dau un sfat, mai uita-te o data peste ea, si incearca sa-ti corectezi "i"-uri, si virgulele, dar si punctele. Nu o poti publica asa in revista, nu?
In rest este superba!
E superba poezia:X... felicitari citind-o am varsat o lacrima
se vede ca ai talent
E superba poezia:X....felicitari citind-o am varsat o lacrima
se vede ca ai talent
Mai trebuie retusata, iti spun deaorece si eu scriu si chiar am fost la cercuri literare si am si publicate. E foarte frumoasa, mesajul il inteleg.Sa stii ca poezia e un mod bun de a te descarca. Daca iti place sa scrii continua, Chiar ai talent!
Am compus si eu o poezie. Vreau parerii, multumesc.
Raiul.
Prin norii cei de aburi
Trec suflete pierdute
Adeseori uitate
De ciclurile vietii
Chemarea lor se aude
Din raiul cel iubit
Iubit de acei ingeri
Urat de acel rau
O data si o data
Cu toti vom ajunge
Acolo unde spera