| Alecsa_5479 a întrebat:

Am cont pe site si sunt un utilizator destul de cunoscut dar am preferat sa postez intrebarea anonim.
Am o problema pe care sincer imi este rusine sa o spun: bunicul impreuna cu unchiul meu m'au violatstraight face. Am 12 ani jumate si nu stiu ce sa fac. Imi este rusine sa le spun parintilor. Ce ar trebui sa fac sa trec peste(nu imi spuneti sa ii zic mamei, nu m'ar crede). Sunt socata, speriata si nu stiu ce sa fac. Mi se pare ca traiesc degeaba. Orice sfat e bine venit.

40 răspunsuri:
| DianaMrr a răspuns:

Buna... din ce am citit eu cred ca ar trebui sa vb cu mama ta sau cu o persoana adulta in care ai incredere
kiss

| Xonia a răspuns:

Eu zic sa ii spui mamei tale, sau unei rude, ceva.
Dar unde s-a intamplat? Numai era nimeni in casa in momentul ala?
Daca vrei sa vorbim trimite-mi un mesaj privat, sau sa-mi raspunzi la cele 2 intrebari.happy
Baftahappy

| Nycu a răspuns:

Spune-i mamei tale nu esti destul de mare ca sa mergi lapolitie trebuie un adult in asa sitatie si mai bine ca mama nu-i nimeni

| Nycu a răspuns:

Elasexygagica da sa ghicesc ai 6 ani sau ce>? ma tu stii macar cei violare? asta nu-i sex cind primesti placere ca sa mai incerci odata iti trebuie mare curaj ca sa te mai lasi odata violata... fara suparare dar multa minte ai

| DoLshica a răspuns:

Off. fatoo e grava situatia te rog din tot suufletul meu cand am citit asta mi-au dat lacrimile zii mamei tele te rog mama ta este si prietena ta si o straina si toate cele. ziio deci este foarte grav orice ar zice ea spune-i sa te creada ca nu ai de ce sa minti straight face

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Oricat m-ar durea sa aud iar asa ceva, nu ma mai mira demult, din moment ce s-au vazut chiar si cazuri in care chiar SI mama era complice!
Nemernicii aceia nu nici o scuza! Gaseau oriunde o prostituata care sa le satisfaca "poftele", si nu sa iti faca tie asa ceva!
Dar, dincolo de durere, OBLIGATIA TA MORALA suprema este sa te duci chiar si singura la POLITIE, sau intai la PROTECTIA COPILULUI, daca ti-e mai usor, si sa spui se ai patit, pentru ca acesti monstri sa nu mai poate face din nou asa ceva! - Doamne fereste!
Daca nu o vei face, risti ori sa o ptesti chiar tu din nou, ei fiind "incurajati" de tacerea ta VINOVATA, ori vor viola si pe altcineva, fapt de care tot tu vei fi VINOVATA prin tacerea complice si care FAVORIZEAZA ca ei sa o faca iarasi!
Cunosc caz concret, in care fata, violata de un vecin (la 16 ani) de teama sa nu se faca "de rusine" in cartier, nu a spus nimanui, si ala a pus alt nemernic s-o violeze, "bazandu-se" pe tacerea ei! Si, din pacate, nici a doua oara, nu s-a dus sa reclame!
Daca nu vrei sa faci rau si altora, du-te IMEDIAT si reclama!, pana nu e prea tarziu! - iar tu TREBUIE sa fi consultata de medic, pentru a se vedea daca nu ai ramas insarcinata, sau infectata cu vreo boala transmisa sexual!

NU MAI AMANA! DU-TE IMEDIAT SI RECLAMA!

| pwp a răspuns:

Eu cred ca te-ar crede mama ta. spune-i. ce ai de pierdut?

| marycool a răspuns:

Mama ta este ca si prietena ta cea mai buna. Ei ii poti spune totul.Roago sa te duca la psiholog.
Dar acuzatia de viol este o acuatie grava.Trebuie probe.Cum a spus anonimaa du-te la ginecolog.

| PotHed a răspuns:

Doamne cati distrusi exista in lumea asta...
creaturile astea ar trebui impuscate
imi pare rau pentru ce ti sa intampalt dar trebuie sa intelegi ca trebuie sa ceri ajutor ca sa poti trece peste asta...

| Deddu a răspuns:

Doamneeeeeeeee ce oameni! mi`e groaznik mila de tine crying spune mami sau la politie oricuii nu sta asa spune cuiva suna la politie fa ceva!