| Alecsa_5479 a întrebat:

Am cont pe site si sunt un utilizator destul de cunoscut dar am preferat sa postez intrebarea anonim.
Am o problema pe care sincer imi este rusine sa o spun: bunicul impreuna cu unchiul meu m'au violatstraight face. Am 12 ani jumate si nu stiu ce sa fac. Imi este rusine sa le spun parintilor. Ce ar trebui sa fac sa trec peste(nu imi spuneti sa ii zic mamei, nu m'ar crede). Sunt socata, speriata si nu stiu ce sa fac. Mi se pare ca traiesc degeaba. Orice sfat e bine venit.

40 răspunsuri:
| ONU_2429 a răspuns:

Spune-i mamei tale sau du-te la politie

sincer nu cred ca, mama ta nu te-ar ajuta esti sange din sangele ei

| Pissy a răspuns:

Spune`i cat mai repede mamei tale.

| marycool a răspuns:

Mama ta este ca si prietena ta cea mai buna. Ei ii poti spune totul.Roago sa te duca la psiholog.
Dar acuzatia de viol este o acuatie grava.Trebuie probe.Cum a spus anonimaa du-te la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roagate lui Dumnezeu si el le va randui pe toate, roaga-te sa ii ierte ca sunt oameni stapiniti de pofte, patimi ca si noi, nu le spune parintilor pentru ca va iesi scandal mare, mergi pe calea bisericii, vb cu un preot, spune-i la spovedit ce ai pe suflet, el nu iti va dezvalui secretul pentru ca nu are voie...nadajduieste in Dumnezeu si nu in oameni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea nu e o solutie, prin ea arati ca esti slab...tre sa te rogi pentru cel ce ti-a facut rau ca sa se indrepte, doar daca ei continua sa iti mai faca rau atunci ar trebui sa anunti si parintii, poate au fost beti si nu au stiut ce face... iartai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru binele tau, spune-i mamei tale, asta daca e adevarat.nu mai sta asa pentru ca daca acum taci ei o sa observe si chestia asta o sa se repete de foarte multe ori. Pune-te tu pe primul plan, nu pe ei. tine-ne la curent cu noutatileworried.
ai grija de tine, si nu uita. tu ai de pierdut daca taci>big grin

| Nycu a răspuns:

Spune-i mamei tale nu esti destul de mare ca sa mergi lapolitie trebuie un adult in asa sitatie si mai bine ca mama nu-i nimeni

| Nycu a răspuns:

Elasexygagica da sa ghicesc ai 6 ani sau ce>? ma tu stii macar cei violare? asta nu-i sex cind primesti placere ca sa mai incerci odata iti trebuie mare curaj ca sa te mai lasi odata violata... fara suparare dar multa minte ai

| DoLshica a răspuns:

Off. fatoo e grava situatia te rog din tot suufletul meu cand am citit asta mi-au dat lacrimile zii mamei tele te rog mama ta este si prietena ta si o straina si toate cele. ziio deci este foarte grav orice ar zice ea spune-i sa te creada ca nu ai de ce sa minti straight face

| Claudia_1443 a răspuns:

E socant ceea ce spui! :o straight face
Lasand la o parte "nu imi spuneti sa ii zic mamei, nu m'ar crede" e prima persoana careia ar trebui sa ii spui. Nu as putea crede ca o mama nu si-ar crede propriul copil mai ales ca nu este vorba de o gluma proasta! Daca tu crezi ca nu ai putea sa-i spui mamei ai putea apela la un alt membru al familiei sau cauta cel mai apropiat centru de Protectia Copilului! Cei de acolo te vor ajuta cu siguranta. Nu sta asa pentru ca niste oameni care ar trebui sa te invete si sa te incurajeze sa urci cu fruntea sus pe treptele vietii nu au facut nimic altceva decat sa de doboare!
E trist ca inca se intampla asa ceva.