Directorul le va spune, pentru ca ai recidivat si nu te-ai tinut de cuvant si apoi, asa este corect ca parintii sa fie informati de scoala, despre copilul lor.
Daca ai bun simt si-ti respecti parintii, parandu-ti intr-adevar rau de ce ai facut, mergi imediat AZI si le spune parintilor tai, ca ei sa nu fie facuti de rusine ori sa se simta prost, cand directorul le va spune, fiindca asta se va intampla cu siguranta.
Te stresezi pentru niste chestii absolut banale, care nici nu mai conteaza.Crede-ma ca oamenii acestia din invatamant vor sa se destinga in timpul liber, nu sa-si ocupe timpul vorbind despre job.La cate are un director pe cap, sigur primul lucru care ii vine in minte cand ii zareste pe parintii tai e sa le spuna, in gura mare: FATA DUMNEAVOASTRA A COPIAT! ) Incearca sa te calmezi, zau.
Mda cred că ai dreptate. Oricum, nu îl văd în stare să le zică, dar sunt eu prea pesimistă. Mereu mă gândesc la ce e mai rău. O să încerc să nu mai trăiesc în trecut, să uit de toate problemele care le am avut, și să trăiesc în prezent?
Și dacă le zice ce? Dacă ai trecut peste cearta pentru testul de acum, pentru cel din anii trecuți nu au cum să îți facă mai rău.
Nu te mai panica atât, dacă află le spui că nu vei mai copia și îți vei îndrepta notele și gata.Mai bine îți ocupi timpul citind acolo unde nu știi, decât să îl pierzi gândindu-te la ce va fi.