| AnnaS98 a întrebat:

Am cosmaruri. noaptea trecuta am visat moartea co coasa, acum doua nopti am visat ca un mos vrea sa-mi faca rau. alta data am visat ca ma musca cainii. am avut mai multe cosmaruri. faza e ca noaptea eu tin in brate o perna pe care o am de la 6 ani. pur si simplu am impresia ca ma ajuta sa dorm, dar cand o scap din brate visez ba ca sunt cu rolele, cobor scarile blocului pe role si cad si-mi rup picioarele sau ca pur si simple merg si mi se inmoaie picioarele si ajung sa ma tarasc. ce sa fac? ajutati-ma va rog! funda+voturiwinking

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Sa puna mama ta putina tamaie in o lingura si sa dea p la capatul patului, asa imi facea mie mami cand imi era frica de ceva sau visam urat. ma ajuta sa ma linistesc -

4 răspunsuri:
| LonlyWolf a răspuns:

Aceste cosmaruri sunt niste "proiectii" ale subconstientului. toate aceste cosmaruri sunt secvemte din filme sau care t-i le-ai imaginat tu.perna nu are nici o vina. sper sa dai fundita

| NIMENII a răspuns:

Te uiți la prea multe filme violente și iți este frica iar subconștientul tău le "procesează" ca tu crezi ca sunt reale...Iar faza cu perna nu are nici o legătura.laughing daca te mai uiți la filme violente încearcă sa fii calma și consideral doar 1 ...film.

| AnnaS98 explică:

Draga NIMENII eu nu ma uit la filme violente. in seara asta am visat ca un vecin de pe la tara sau cel putin asa cred ca era el ma strange de gamba piciorului drept. m-am trezit cu durere si apoi a inceput sa ma doara si mana dreapta (de la incheietura pana la cot). ma rog seara si aseara chiar m-am rugat sa nu am cosmaruri dar n-a mers sad

| EcstasyW a răspuns:

Eu fac in felul urmator...cand e sa visez urat ma gandesc in vis la ceva haios si eu am visat odata o moarte si fii atenta ce am faculaughing m-am speriat si m-am gandit nu poate sa fie real si i-am zis la moarte hai fa sa jucam fotball si am pus-o pe ea in poarta si dupa i-am dat un bombeu si s-a spart in osicioare mici rolling on the floorlaughing)