Timpul le rezolva pe toate.
Eu am folosit o crema de la Elmiplant impotriva imperfectiunilor ( Cosuri, bubite chestii) si o crema tot de la Elmiplant impotriva petelor si au functionat suuuuuuper bine :X Acum mai am doar mici bubite dar nu-s rosii nu nimic... pe care le acopar cu fond de ten. Bine, eu sunt fata.dar nu conteaza. Oricum nu trebuie sa disperi. Cremele costa 14, respectiv 20 de lei si le gasesti in orice farmacie :* te pup, succes.
Hope to help:*
Spalate pe fata cu ceai de Sovarf pentru a iti deschide porii apoi da-te cu tetraciclina. Ceaiul de Sovarf trebuie sa fie vreo 4 lei, iar tetraciclina este 6 lei.Chiar da roade, insa trebuie sa o folosesti dimineata si seara, daca nu poti de 2 ori pe zi incearca sa o folosesti macar odata. Bafta:*
Pai ai putea sa te speli pe fata mai des adica de vreo 2, 3 ori pe zi, sa te dai cu miere sh cu malai pe fata[sa nuapesi rau ca te zgarii] sh cel mai bine ar fi sa te duci la un dermatolog :d Baftaa:*:*
Incearca sa te dai cu lamaie pe fata, apoi lasi 5 minute sa-si faca efectul.Pe urma te speli pentru ca imbatraneste fata lamaia si apoi mai incerci in fiecare seara sau dimineata de 3 ori.
Daca nu reuseste atunci incearca:
Remedii antiacnee pe baza de uleiuri esentiale
1. ulei de levantica
2. ulei de cuisoare
3. ulei de arbore de ceai
Poti dilua cele 3 uleiuri cu un ulei din samburi de struguri, dupa care le aplici local.
Masti cu miere contra acneei
4. o masca din miere si scortisoara macinata fin. Se amesteca pana se formeaza o pasta. Se aplica peste noapte
5. o masca din miere poliflora si pulbere de nalba. Aceasta masca este pentru fete si se intinde pe fata in perioada premenstruala
Remedii naturale usor de preparat
6. Ceai de galbenele concentrat. Se spala fata cu acest ceai caldut.
7. Ceai de urzica in concentratie mare. Se foloseste la fel ca ceaiul de galbenele.
8. tot ceai de urzici sau galbenele, consumate de doua ori pe zi timp de cateva saptamani, pentru imbunatatirea functiei hepatice
9. tamponare pe zona afectata de cosuri cu lapte de capra amestecat cu nucsoara, le gasesti pe amandoua la supermarket
10. sapun cu sulf. Folosit zilnic in locul sapunului obisnuit. Il gasesti la magazinele de produse naturiste.