anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am creeat o poveste..defapt maii mult un roman.laughing))O sa va pun o parte din el si vreauu sa vaad pareriihappy.
"Am intors capul si am mers inainte..parca ma tinea ceva.
Maii bine nu ma uitam de prima data.Eram dezamagitaa ..dezamagita de tot...parca inainte nu era asa, sau am fost eu prea oarba ca sa vad adevarul?
Imi simteam corpull greu.din ce in ce maii greu.Dar am continuat sa merg si sa sper ca voii ajunge acolo..in locul acela mult visat.Desii nu stiam cum se numea sau ce fel de loc era ..in mintea mea imi imaginam cum toate si tot vor devenii mai bune o data ce voii ajunge acolo.
Deodata simt cum ma ridic..si cum pieptuul mi se unfala..Nu maii putem respira.Sa intamplat ceva.dar ce?
Rasuflu dintr'o data si ma ridiic din pat ca idioata... Apoii imi dauu seama ca fusese doar un vis.Dar atat de real.
Rasuflul imi era greu si picioarele nu le maii simteam.
Am deschis usa camerei mele si am inceput sa fug pe hollul infriicosator pana in sufragerie..ciudat nu era nimeni.
De cand ne mutasem nu am suportat nici o data casa aia..si mai ales holul ala..ma facea sa ma simt foarte ciudat.
Mda..casa era goala. Oaree toti din casa asta m'au uitat?
Cine stie unde sunt..si cum se distreaza si pe mine m'au lasat sa dorm..la 9 seara..peniibiillaughing).
Afara era foarte intuneriic nici nu ziceai ca e 9...
M'am luat o rochie rosie ca sangele..si am sariit pe geam ...mda..usa era inchisa si nu aveam de gand sa o scot din balamale atata timp cand eu trebuie sa o platesc.laughing
Am aterizaat in picioaree..perfectt!big grin.
Nu era nimenii pe strada..intr'un fel era bine.dar si aiurea cacii acum se pare ca va trbuii sa imi gasesc masa singura.
Dintr-o data vad o umbra veniind din coltul stang... avea forma ciudata.Dar imi era cunoscut. Oare era..Nu nu se poate sa fi el.Sauu?

4 răspunsuri:
| papusica987 a răspuns:

Frumos, bravo.
ce nume are? si care e tema mai exact?

| Anisoaraaaaa a răspuns:

Inceputul nu e cine stie ce dar urmatoarea parte va fi incendiiarabig grinlaughing.
Dar maii intai trebuie sa'l cititi ca sa puteti intelege.
Astept pareri!happy

| Anisoaraaaaa a răspuns:

Mersii pentru sfaturii. Tema inca nu v'am spus'o pentru ca trebuie sa cititi si urmat parte

| Daliaaa a răspuns:

E superba dar cred ca r trebuii sa renunti la "mda-urile" alea, oricum felicitari pentru opera ta happy